Madara Syväkosteuttava voide
28,95€
Madara Bio-Active Deodorantti
14,50€
Madara Nokkonen Daily Defence monitoimivoide
17,95€
Madara Misellivesi
17,00€
Madara Superseed Kasvoöljy Radiant Energy
47,95€
Madara Kasvosaippua Koivu Merilevä
8,95€
Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Madara

23 tuotetta 1 kaupasta
Madara

Madara-tuotteet tulevat Latviasta. Baltian erityinen ilmasto vaihtelevin vuodenajoin pitkine talvineen ja lyhyine kesän kukintokausineen tekevät luonnon kasvistosta erikoisen, ja näitä hienoja luonnon ominaisuuksia ja ihmeitä Madara käyttää hyväksi tuotteissaan. Baltian pitkän ja kylmän talven sekä erittäin lyhyen ja valoisan kesän vuoksi kasvit ovat tottuneet aktiivisesti imemään itseensä kaiken mahdollisen saatavilla olevan energian lyhyen kukintokautensa aikana. Tällaisessa ilmastossa kasvaneet kasvit ovat täynnä voimakkaita aktiiviaineita, ja näitä kasveja uuttamalla Madara valmistaa luontoa ja ihmistä hellivät kosmetiikkatuotteensa.

Madaran kehittäjät ymmärtävät, että kasvit ja ihmiset ovat solutasoltaan sukulaisia. Voikin sanoa, että olemme kasvien kanssa täysin yhtä ja samaa. Niinpä voimme hyödyntää kasvien viisautta kuten Madaran valmistajat, sen sijaan että jatkamme itsemme ja ympäristömme myrkyttämistä lukuisin haitallisin kemikaalein, joita nykypäivänä löytyy poikkeuksetta lähes jokaisesta päivittäistavarasta ja ruoka- tai kosmetiikkatuotteista. Madara-tuotteet, kuten muutkin luonnonmukaisesti luonnon raaka-aineista valmistetut tuotteet, puhuvat yhteistä kieltä ihomme ja jokaisen solumme kanssa. Juuri tästä syystä luonnontuotteet, kuten Madara, ovat erityisen tehokkaita ja toimivia.

Madara on kosmetiikkasarja, joka perustuu täydelliseen luonnollisuuteen ja ekologisuuteen tuotteiden raaka-aineissa ja valmistuksen jokaisessa askeleessa. Madaran helliviä tuotteita löytyy moneen lähtöön. Tuotevalikoimasta löytyvät Madara-ihonhoitosarjat niin kasvoille kuin vartalollekin, Anti-Age -sarja ikuista nuorekkuutta tavoitteleville, deodorantteja sekä myöskin hiustenhoitosarja. Kaikki nämä Madara-tuotteet on valmistettu täysin luonnollisista ja ekologisista raaka-aineista, minkä todistaa Madaran saama ECOSERT-sertifiointi. Madara kokemukset puhuvat puolestaan, ja Madara-tuotteiden hankkiminen on hyvin helppoa vaikkapa netin kautta.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun