Luontaistuotteet.com
Superfruit

Vuonna 2007 perustettu Superfruit tunnetaan maukkaista ja terveellisistä luomuruokatuotteista, joita voidaan pitää todellisena superfoodina. Yrityksessä panostetaan ennen kaikkea tuotteiden ekologisuuteen ja korkeaan laatuun, ja siksipä tuotteet valmistetaankin aina mahdollisimman luonnollisesti ja ilman mitään turhia lisäaineita.

Superfruit-tuoteperheeseen kuuluu monipuolinen valikoima terveellisiä tuotteita, kuten monenlaisia kuivattuja marjoja, siemeniä, kaakaonibsejä, proteiinipatukoita sekä erilaisia jauheita, kuten marjajauheita ja hamppuproteiinijauheita. Kuivattujen marjojen ystäville on tarjolla muun muassa goji-marjoja, suklaakuorrutettuja goji-marjoja, mulpereita, inkamarjoja, mustikoita ja karpaloita. Tuotevalikoimaan kuuluu runsaasti erilaisia jauheita, joita voidaan lisätä esimerkiksi smoothieen ja juomiin. Jauheissa on tarjolla spirulinajauhetta, hamppuproteiinijauhetta, macajauhetta, acaijauhetta, tyrnijauhetta, mustikkajauhetta, apinanleipäpuun hedelmästä valmistettua jauhetta, ruusunmarjajauhetta, chlorellajauhetta ja vehnänorasjauhetta. Proteiinipatukoista pitäville on tarjolla erilaisia herkullisia makuvaihtoehtoja, kuten karpalo-vanilja, kookos-sitrus ja minttu-kaakao. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös acaikapselit, mantelijauho, terveellinen palmusokeri, agavesiirappi, stevia sekä kookosöljy. Monet asiakkaat ovat saaneet hyvää kokemusta Superfruitin terveellisestä luomuruoasta. Tätä todellista superfoodia voidaan ostaa helposti netistä, sillä tuotteita myydään netissä useissa verkkokaupoissa, kuten fitnesstukku.fi ja mygreentoday.fi, kauppa.luontaistuntijat.fi sekä nu3.fi-verkkokaupoissa. Verkkokauppojen tarjonta on vaihtelevaa.

Kooste

Superfruit-tuoteperhe koostuu monipuolisesta valikoimasta terveellisiä luomuruokatuotteita, jotka valmistetaan mahdollisimman luonnollisesti ja ekologisesti. Tuotteissa on tarjolla muun muassa kuivattuja goji-marjoja sekä mustikoita ja karpaloita, erilaisia jauheita, kuten maca- ja acaijauhetta, siemeniä ja proteiinipatukoita, steviaa, palmusokeria, agavesiirappia ja kookosöljyä. Monille on kertynyt hyviä kokemuksia Superfruitista.

Siirry alkuun