Luontaistuotteet.com
Lavera Basis Sensitiv Soft Cream voide
11,95€
Lavera Basis Sensitiv Yövoide Q10
23,95€
Lavera Sun Cream SPF 30
17,95€
Lavera Basis Sensitiv Kosteusvoide
17,95€
Lavera Gentle Deo Roll-on Deodorantti Orange
10,95€
Lavera Basis Sensitiv Suojaava kosteusvoide
20,95€
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Lavera

39 tuotetta 1 kaupasta
Lavera

Lavera on tunnettu saksalainen luonnonkosmetiikan valmistaja, joka on tuonut markkinoille luotettavia ja erittäin korkealaatuisia luonnonmukaisesti valmistettuja tuotteita ihon- ja kauneudenhoitoon jo yli 25 vuoden ajan. Lavera-tuotteet on valmistettu luonnon raaka-aineista ilman minkäänlaisia kemikaaleja, joita useimmista kauneudenhoitotuotteista valitettavasti löytyy lähes poikkeuksetta. Laveran kehoa ja mieltä hellittelevät luonnolliset kosmetiikkatuotteet sopivat kaikille, perheen pienimmistä isovanhempiin.

Lavera-tuotteiden käyttäjien kokemukset puhuvat puolestaan. Lavera-tuotteet on sertifioinut saksalainen BDIH (Certified Natural Cosmetics -standardien mukaan), mikä takaa että Lavera-tuotteet ja niiden valmistusprosessi ovat täysin luonnollisia ja orgaanisia. Onpa Lavera tuotteillaan saanut peräti yli 150 mainintaa erilaisissa ekotesteissä suositelluin tai erinomaisin tuloksin, mikä on enemmän kuin mikään muu luonnonkosmetiikan valmistaja markkinoilla on saavuttanut. Käyttäessäsi Lavera-sarjan tuotteita voit olla varma, ettei kukaan ole kärsinyt kauneutesi ja hyvinvointisi tähden. Mitään Lavera- tuotteita ei ole testattu eläimillä. Sen sijaan tuotteet testataan yhdessä allergia- ja iholääkäreiden kanssa vapaaehtoisilla testihenkilöillä. Kaikki sarjan tuotteet (paitsi Hair-linja, jota ei ole sertifioitu ja sisältää joitakin synteettisiä raaka-aineita) on valmistettu ilman synteettisiä hajusteita ja säilöntä- tai väriaineita.

Lavera-tuotemerkki on tunnettu etenkin luonnollisista puhtaista raaka-aineistaan, jotka kasvatetaan Laveran suosimilla luomutiloilla, sekä tuotteiden ja niiden valmistuksen sataprosenttisesta ekologisuudesta ja korkeasta laadusta. Lavera-tuotteiden valikoima on laaja: sarjasta löytyvät ihonhoitotuotteet niin vartalolle kuin myös kasvoille, sekä tuotteet hiustenhoitoon ja kosmetiikkatuotteet/meikit. Internessä Laveran tuotteita myyvät muun muassa naturalme.fi ja sinunapteekki.fi -verkkokaupat. Onko sinulla Kokemusta Lavera-tuotteista? Kirjoita kommenttisi alle.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun