Luontaistuotteet.com
Ladyvita Mama
11,99€
Ladyvita 50+
16,99€
Ladyvita monivitamiini
12,50€
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Poista kaikki suodattimet

Ladyvita

3 tuotetta 2 kaupasta
Ladyvita

Monivitamiinivalmiste helpottaa kiireisen naisen elämää, sillä yksi valmiste tukee sekä terveyttä että hyvinvointia. Vitamiinien ja kivennäisaineiden saanti on välttämätöntä, jotta elimistö voi hyvin. On kätevää, kun sekä hiukset että kynnet saavat voimaa. Ladyvita valmistetaan naisia ajatellen, ja sen tuotteet saadaan kätevästi netistä!

Ladyvita on monivitamiini kaikille naisille

Ravinteikas ruoka, reipas liikunta ja palauttava lepo ovat hyvinvoinnin avaimia. Päivittäin nautittu monivitamiinivalmiste pitää huolta siitä, että elimistöllä riittää voimia. Monen naisen ongelma on elimistön tarpeisiin nähden liian vähäinen D-vitamiinin tai raudan saanti. Ladyvita-tuotesarjaan kuuluu neljä erilaista valmistetta. Aktiivi-ikäiset tarvitsevat muun muassa kalsiumia, D-vitamiinia ja rautaa voidakseen hyvin. Raskausaika ja toisaalta vaihdevuosi-ikä ovat naisille koettelevia elämänvaiheita. Ladyvita Mama kannattaa ottaa käyttöön jo raskautta suunniteltaessa, jotta sikiölle tuikitärkeän foolihapon saanti varmistuisi ensimmäisistä hetkistä alkaen. Raudan ja kalsiumin tarve nousee entisestään raskausaikana ja imetettäessä. Vaihdevuosi-iässä elimistön estrogeenin tuotanto hiipuu. D-vitamiini ja kalsium tukevat luumassan hyvinvointia. Vahvat kynnet, hyvinvoiva iho ja kiiltävät hiukset kertovat elimistön hyvinvoinnista. Kukapa ei sellaisia itselleen haluaisi! Kun Ladyvita Beauty yhdistetään terveellisiin elintapoihin, elimistö palkitsee kadehdittavilla kynsillä ja upeilla hiuksilla. Nyt kannattaakin ottaa askel parempaan vointiin ja tilata monivitamiinit jo tänään!

Ladyvita lyhyesti

Ladyvita on naisen elimistön hyvinvoinnin tarpeisiin suunniteltu monivitamiinivalmiste. Valmisteet eivät sisällä maidon tai gluteenipitoisten viljojen ainesosia. Saatavilla on neljä hyvinvointia tukevaa vaihtoehtoa. Ladyvita kuuluu kaikkien hyvin varusteltujen terveystuotteita myyvien verkkokauppojen sekä nettiapteekkien valikoimiin. 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun