Luontaistuotteet.com
Clipper Luomu French Style kahvi
7,95€
Clipper Luomu Italian Style kahvi
7,95€
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Shopping4net luontaistuotteet
Poista kaikki suodattimet

Clipper

35 tuotetta 3 kaupasta
Clipper

Clipper teet ovat laadukkaita brittiläisiä tuotteita. Yhtiö Clipper tea perustettiin jo vuonna 1984, joten sillä on pitkä kokemus maukkaiden kahvi-, tee- ja kaakaotuotteiden valmistuksesta ja välittämisestä. Yrityksen arvot ovat eettiset, sillä tuotemerkin perustanut teemestareina toiminut aviopari halusi tuoteperheen, joka on täysin luonnollinen ja ilman minkäänlaisia keinotekoisia aineita. Clipper tuottaakin esimerkiksi reilun kaupan teetä ja luomutuotteita. Kaikki sen teet ostetaan tiloilta, joilla työntekijöiden kohdellaan hyvin.

Clipperillä on laaja valikoima erilaisia teemakuja. On perinteisiä mustan, vihreän ja valkoisen teen versioita eri makuyhdistelminä sekä lukuisia erilaisia täysin kofeiinittomia yrttiteesekoituksia. Valikoimissa on luonnollisesti myös tiettyihin tarkoituksiin olevia yrttejä, kuten vaikkapa kamomillaa rauhoittumiseen ja inkivääriä mahan toimintaa parantamaan.

Clipperin eri teemakuja voidaan ostaa Suomesta eri vähittäismyymälöistä, kuten luontaistuotekaupoista ja Punnitse ja Säästä -tyylisistä liikkeistä. Löytyy myös nettikauppoja, kuten esimerkiksi hyvinvoinnin.fi, jotka myyvät merkkiä. Merkin valikoima on erittäin laaja, ja teet ovat erittäin maukkaita, sillä niiden raaka-aineet ovat ensiluokkaisia. Jokainen vaihtoehto sisältää vain tarkkaan valittuja yrttejä ja teelajikkeita, eikä minkäänlaisia täyteaineita. Koska kaikki tuotteet ovat luomua, niissä ei ole tuholaismyrkkyjäämiä tai muita haitallisia aineita, joten tuote antavat erittäin positiivisen vaikutuksen. 

Clipper lyhyesti:


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun