Luontaistuotteet.com
Valitse kategoria
Hinta
Poista kaikki suodattimet

Lovechock

4 tuotetta 1 kaupasta
Lovechock

Lovechock valmistaa käsintehtyä raakasuklaata ecuadorilaisista luomuraakakaakosta, joka on hyväksi kaikille. Raakasuklaa sisältää paljon hyvinvoinnille tärkeitä antioksidantteja ja rakennusaineita, kuten rautaa ja magnesiumia.

Raa’an ja normaalin suklaan ero on sen valmistustavassa. Raakasuklaata ei kuumenneta sen valmistuksen missään vaiheessa, ja kaakaopapuja ei siis paahdeta, kuten normaalin suklaan valmistuksessa, vaan ne kylmäjauhetaan. 

Lovechock raakasuklaa on luonnollinen rakkauskemikaalien lähde, ja se saa kaikki tuntemaan olonsa rakastavaksi ja iloiseksi. Tämä johtuu suklaan luonnostaan sisältämistä hyvän olon välittäjäaineista, jotka säilyvät raakasuklaassa luonnollisessa tilassaan sen ainutlaatuisen valmistustavan ansiosta. Raakasuklaata nauttiessa olo on iloinen, rentoutunut ja täynnä energiaa, eikä huonosta omastatunnosta tarvitse huolehtia, sillä Lovechock raakasuklaa on terveellinen herkku. Suklaa itsessään ei ole epäterveellistä – sen pitkälle jalostaminen on. Lovechokin tuotevalikoimista löytyy suklaita monilla eri superfoodeilla, kuten gojimarjoilla, quinoalla, macalla ja inkamarjoilla höystettynä. Eksoottiset superfoodit lisäävät suklaaseen eri makuja ja tuovat elimistölle tärkeitä vitamiineja ja aminohappoja. Suklaa on ekologisesti kääritty, ja suomalaisista nettikaupoista sitä myyvät esimerkiksi ekolo.fi sekä ruohonjuuri.fi.


Lovechock raakasuklaa lyhyesti

Lovechock raakasuklaa hellii makuhermoja ja on myös superfoodia parhaimmillaan. Lovechokin raakasuklaa lisää elimistölle luontaisia rakkauskemikaaleja, joten se saa olon tuntumaan iloiselta ja onnelliselta. Raakasuklaa yhdistettynä muihin superfoodeihin, kuten gojimarjoihin tai lucumaan, tekee suklaanautinnosta ainutlaatuisen ja lisää hyvinvointia. Kaikki suklaan raaka-aineet ovat 100 prosenttisesti orgaanisia, maidottomia, soijattomia ja gluteenittomia. 

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun