Luontaistuotteet.com
Elexir Pharma

Elexir Pharman perusti vuonna 2000 Jimmy Månsson. Jimmyllä oli kokemuksia luontaistuotekaupasta jo yli kymmenen vuoden ajalta, ja hän olikin huomannut merkittävän puutteen luontaistuotevalikoimassa. Hän päätti alkaa kehittää uusia luontaistuotteita. Yritys laajeni Suomeen vuonna 2007, ja se on varsin nopeasti kerännyt uskollisen ja lojaalin asiakaskunnan. Elexir Pharma pyrkii käyttämään mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja turvallisia tuotantomenetelmiä, ja ajatuksena on pystyä valvomaan tuotetta kaikissa sen valmistusvaiheissa aina loppukäyttäjään saakka.

Elexir Pharman tuotevalikoima on kattava ja laadukas. Tuotteet ovat pääsääntöisesti ravintolisiä, joiden tulokset ja teho on todettu tieteellisten tutkimusten ja luotettavien kokemusten perusteella. Elexir Pharman omega-3-valmiste Purefish 180 on tehokas rasvahappolähde kiireiselle. Verrattuna muihin vastaaviin kalaöljyihin, Purefish Omega-3 sisältää kuitenkin huomattavasti enemmän tärkeätä Omega-3-rasvahappoa DPA:ta. Blue Eye 32 on luontaistuotemerkki Elexirin ainutlaatuinen apu ja ratkaisu monia vaivaavaan ongelmaan – väsyviin silmiin. Rasittuneille ja ikääntyville silmille tarkoitettu mustikkatuote edistää silmän terveyttä ja toimintoja hyvän antioksidanttikoostumuksensa ansiosta.

Elexir Pharman tuotteiden ostaminen on helppoa ja vaivatonta. Voit tutustua yrityksen laajaan ja laadukkaaseen tuotevalikoimaan Elexirin kotisivuilla osoitteessa elexirpharma.se/fi. Kotisivuilta löydät myös linkin yrityksen omaan verkkokauppaan osoitteessa elexironline.fi. Tämän lisäksi Elexin Pharman tuotteita on tarjolla useissa luontaistuotteita myyvissä verkkokaupoissa, kuten Hyvinvoinnin tavaratalossa ja Fitnesstukussa. Nämä verkkomyymälät löydät osoitteista hyvinvoinnin.fi ja fitnesstukku.fi.

Siirry alkuun