Luontaistuotteet.com
Pukka

Pukka tarjoaa luomulaatuisen teevalikoiman, jossa vaihtoehdot eivät ole vähäiset. Tee tekee hyvää. Se lämmittää, virkistää, voimistaa, rauhoittaa ja piristää. Oma juomansa löytyy niin olon virkistämiseen kuin puhdistavaan detoxiinkin. Osa teesekoituksista on luontaisesti kofeiinittomia. Kattava valikoima on saatavilla Hyvinvoinnin.fi-nettikaupasta.

Pukka ei tarkoita pelkästään teetä

Pukka panostaa laadukkaisiin raaka-aineisiin ja tuotteiden hyvään makuun. Reilun kaupan tuotteita arvostava löytää tästä teevalikoimasta useita vaihtoehtoja. Teelehdet on pakattu kätevästi pusseihin, joten juoman hauduttaminen käy nopeasti ja vaivattomasti. Yksi teepakkaus sisältää 20 pussia. Teesekoituksissa ei ole tyydytty vain perinteisiin yrtteihin ja niiden yhdistelmiin. Pukan valikoiman ansiosta voidaan kokeilla mm. ayurvedisen teen vaikutusta tai vaikkapa fenkolin raikkautta. Klassisten Earl Greyn ja English Breakfastin ystävät saavat kupillisensa luomulaatuisina Reilun kaupan tuotteina, kun valmistajaksi valitaan Pukka. Erilaiset teet ovat yrityksen kärkituotteita, mutta valikoimiin kuuluu myös korkealaatuisia luontaistuotteita. Aloe vera on tunnettu ja tutkittu ihon hyvinvointia edistävä ihmekasviksikin kutsuttu luonnontuote. Hyväätekevä mehu voidaan tilata Hyvinvoinnin.fi-verkkokaupasta, luomulaatuisena tietysti! Pukka käyttää mehussa ainoastaan lääkeaaloen käsin kerättyjä sisempiä lehtiä, jonka avulla varmistetaan juoman miellyttävä maku. Kasvin ulompi osa maistuu kitkerältä.

Pukka lyhyesti

  • Vuonna 2001 perustetun Pukan kotimaa on teekulttuuristaan tunnettu Englanti.
  • Teevalmisteiden ohella yrityksen valikoimiin kuuluvat hyvinvointia tukevat superfoodit ja luomulaatuiset luontaistuotteet.
  • Parhaista raaka-aineista valmistettu tee antaa elinvoimaa ja sopii erinomaisesti myös lahjaksi.
Siirry alkuun