Luontaistuotteet.com

Energy Cake luontaistuotteita myyvät nettikaupat

Luontaistuotekaupoista mm. Nu3 edustaa Energy Cake -luontaistuotteita. Näet kaikki sivujemme Energy Cake -luontaistuotteita myyvät luontaistuotekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Energy Cake -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 luontaistuotekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] luontaistuotteet.com

Energy Cake

Energy Cake
Energy Cake

Energy Cake -energiapatukoita nauttimalla energiavarastojen täydentäminen onnistuu erittäin helposti. Puhdasta luonnonenergiaa sisältävien energiapatukoiden avulla treenaaminen myös sujuu tehokkaammin, ja nälkä pysyy loitolla treenin ajan.

Energy Cake -patukka tarjoaa helpotusta suureen energiantarpeeseen, sillä se sisältää yli 500 kcal. Patukoita voidaan nauttia huoletta ennen treeniä tai treenin aikana, sillä niiden nauttiminen ei aiheuta inhottavaa turvonnutta oloa. Maukkaat patukat valmistetaan luonnollisista kaurahiutaleista ja kasvirasvoista, eikä niiden valmistuksessa käytetä säilöntä-, väri- tai makeutusaineita, gelatiinia tai hiivaa. Valikoimasta löytyy myös erikoisruokavalioon sopivia tuotteita, kuten laktoosittomia energiapatukoita sekä vegaaneille sopivia patukoita. Energiapatukkavalikoimaan kuuluu 13 eri makuvaihtoehtoa, joten jokaiselle löytyy taatusti oma suosikkimaku.

Makuvalikoimaan kuuluu mm. original, suklaa, kinuski-suklaa, cappuccino, vadelma, kirsikka-kookos, hedelmä ja jugurtti. Laktoosittomien patukoiden valikoimaan kuuluu mm. original, vadelma, kirsikka-kookos ja hedelmä. Vegaaneille on puolestaan tarjolla original, kirsikka-kookos ja hedelmä. Energiapatukoita on helppo ottaa mukaan minne vain, sillä ne mahtuvat vaikka taskuun. Patukoiden ostaminen tapahtuu helposti netistä, ja niitä myydään mm. nu3.fi-verkkokaupassa. Maukkaat ja puhdasta luonnonenergiaa sisältävät Energy Cake -energiapatukat kuuluvat monen treenaajan suosikkeihin, ja siksi monille onkin kertynyt niistä paljon hyvää kokemusta.

Kooste


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun