Luontaistuotteet.com

Hoyer luontaistuotteita myyvät nettikaupat

Luontaistuotekaupoista mm. Nu3 edustaa Hoyer -luontaistuotteita. Näet kaikki sivujemme Hoyer -luontaistuotteita myyvät luontaistuotekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Hoyer -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 luontaistuotekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] luontaistuotteet.com

Hoyer

Hoyer
Hoyer

Ihmiset ovat hyödyntäneet jo kauan hunajaa sekä sisäisesti makeutusaineena että ulkoisesti pienten vaivojen hoidossa. Hunajan terveysvaikutukset on tutkittu huolellisesti ja sen tiedetään tepsivän monenlaisiin vaivoihin kipeästä kurkusta ihon nirhaumiin. Lääketeollisuuskin hyödyntää hunajaa haavanhoitovalmisteissaan.

Luonnonjugurtti hunajalla on klassinen herkku, ja miten terveellinen siitä tuleekaan, kun hunajalaaduksi valitaan gelee royale. Laadukkaat Hoyerin hunajatuotteet kannattaa nyt tilata Nu3-verkkokaupasta!

Hoyer-hunajatuotteet osaksi terveellistä ruokavaliota

Hunajan alkuperäiskasvi sekä keräystapa vaikuttavat tämän tutun luonnontuotteen koostumukseen. Kun hunajaksi halutaan hienointa laatua, valitaan Hoyer. Uusiseelantilainen manukahunaja on voimakkaan makuinen herkku, jota voidaan käyttää sisäisesti ja ulkoisesti. Propolis-uutetta sisältävä hunaja sisältää mehiläiskittivahaa, jonka avulla mehiläiset suojaavat pesänsä taudinaiheuttajilta. Gelee royale -hunajassa on mukana ravinteikasta kuningatarhyytelöä, jota voidaan kerätä mehiläispesästä vain vähän kerrallaan. Hunaja sopii yli 1-vuotiaille lapsille. Hunajan tiedetään lieventävän kurkkukivun oireita ja jopa jouduttavan flunssasta paranemista. Hoyer valmistaa käteviä imeskelytabletteja, joissa propolis ja muut hunajan hyvää tekevät ainesosat yhdistyvät luomulaatuisiin raaka-aineisiin. Hunajan avulla voidaan vahvistaa elimistön vastustuskykyä. Manukahunajaa ja c-vitamiinia sisältävät hunajatikut ovat hyvältä maistuva ravintolisä, jotka tukevat immuunipuolustusta. Kokeile makeuttamiseen vaihtelun vuoksi luomukukkien siitepölystä valmistettua Hoyer Hochlandia! Siitepölystä saa runsaasti bioaktiivisia aineita hyvinvoinnin tueksi. Hunajaa voidaan tilata netistä terveystuotteisiin erikoistuneesta Nu3-kaupasta.

Hoyer lyhyesti

Hoyer valmistaa korkealaatuista hunajaa sekä hunajatuotteita. Tuotteet valmistetaan Saksassa parhaista raaka-aineista. Hunaja kerätään luonnonmukaisilta viljelmiltä laadun varmistamiseksi. Manukahunajalla voidaan hoitaa pieniä haavoja, sillä hunaja on antibakteerinen aine.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun