Luontaistuotteet.com
FitFarm Omega-3
10,00€
FitFarm Fiber
16,00€
FitFarm Lecithin
16,95€
FitFarm C-500 Vahva C-vitamiini
6,00€
FitFarm Green Tea
10,95€
FitFarm D-50 Vahva D3-vitamiini
5,95€

Fitfarm

7 tuotetta 1 kaupasta
Fitfarm

Fitfarm on Jutta Gustafsbergin ja Jari Mentulan perustama kaikentasoisille liikkujille, laihduttajille ja kuntoilijoille tarkoitettu ravitsemus- ja liikuntavalmennussivusto. Siellä on tarjolla erilaisia valmennuksia, jotka sisältävät runsaasti ravintotietoutta, liikuntaohjausta sekä ohjaajien ja kanssaliikkujien- ja laihduttajien tukea.

Lisäksi sillä on oma lisäravinnetuoteperhe, joka sisältää tutkitut luontaistuotteet ja laihdutusvalmisteet. Ne ovat myynnissä kaupoissa kautta maan. FitFarm tarjoaa myös koulutusta sertifioiduksi personal traineriksi haluaville. 

Fitfarmin sivustolta löytyy mahdollisuus nettivalmennukseen, personal trainingiin, kisavalmennukseen ja mentaalivalmennukseen. Jokainen valmennustyyppi jakautuu alalajeihin, kuten esimerkiksi 3 kk tai 6 kk personal trainaukset, superdieetti tai detox-dieetti tai bikini tai crosstraining challenge. Jokaiselle asiakkaalle räätälöidään dieettiohjelma tämän taustan, painon ja kunnon mukaan. Sivustolla on jo lukuisia asiakkaita, jotka ovat saaneet hyviä onnistumisen kokemuksia.

Sopivaan ohjelmaan pääsee mukaan rekisteröitymällä sivustolle, ostamalla sopivan ohjelman nettikaupasta ja aloittamalla ohjatun treenauksen ja ruokavalion ohjelmaan merkattuna päivänä. Sivusto päivittyy jatkuvasti ja uusia ohjelmia avautuu usein, joten niihin päästään mukaan helposti. Kaikkien valmennusten hinnat löytyvät nettisivustolta, joten niihin voidaan tutustua jo ennen ostamista. 

FitFarm lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun