Luontaistuotteet.com
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Renee Voltaire

8 tuotetta 1 kaupasta
Renee Voltaire

Renee Voltaire -tuoteperheestä löydetään puhtaita ja ekologisia luonnontuotteita. Monet tyytyväiset käyttäjät ovat saaneet Renee Voltairen tuotteista hyviä kokemuksia. Renee Voltaire -valikoimaan kuuluu muun muassa Uudessa-Seelannissa kasvavasta manuka-kasvista valmistettu makoisa manukahunaja, jota voidaan käyttää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Lisäksi tuoteperheeseen kuuluu tattarista valmistettua mysliä ja keksejä, hasselpähkinä- ja pekaanipähkinämysliä, seesamikeksejä ja tomaatin ja paprikan makuisia raakaruokakeksejä. Tuoteperheestä voidaan valita esimerkiksi smoothieissa käytettäviä jauheita, kuten ohranorasjauhe, vehnänorasjauhe, hamppu & goji -jauhe, chlorellajauhe, Superfood Mix Super Greens -jauhe, acaijauhe, Smoothie Mix -hamppuproteiinijauhe, gojijauhe, Kakao & Chai -riisiproteiinijauhe ja Baobabjauhe. Leivonnassa voidaan käyttää esimerkiksi raakakaakaojauhetta, cashew-seesamivoita, kookosjauhoja, leivinjauhetta sekä makeutusaineena carobjauhetta, kookossokeria, kookossiirappia ja agavesiirappia. Ruuan maustamiseen voidaan käyttää eri makuisia Renee Voltaire -kasvisliemijauheita, joissa on tarjolla useita makuvaihtoehtoja, kuten sitruunaruoho-chili ja Hey Bombay. Herkutteluhetkiin on tarjolla raakakaakaonibsejä, lakritsia, hamppusuklaata, kassavasta valmistettuja Crispy Cassava -sipsejä, suklaakuorrutettuja karpaloita ja vadelmia sekä marjasekoituksia, suklaakuorrutettuja gojimarjoja, suklaakuorrutettuja cashewpähkinöitä, mantelivoita, keksejä sekä erilaisia pastilleja. Renee Voltairen tuotteita voidaan ostaa netistä, ja niitä myydään esimerkiksi nu3.fi, cosmetique.fi, foodieliving.fi ja fitnesstukku.fi-verkkokaupoissa.

Kooste

Renee Voltaire -tuoteperhe koostuu suuresta valikoimasta erilaisia luonnontuotteita. Valikoimaan kuuluu monia herkutteluhetkiin sopivia tuotteita, kuten suklaakuorrutettuja marjoja, lakritsia ja hamppusuklaata. Makeutusaineena voidaan käyttää esimerkiksi kookossokeria, kookos- ja agavesiirappia sekä carobjauhetta. Lisäksi valikoimaan kuuluu monenlaisia jauheita, kuten Kakao & Chai -riisiproteiinijauhe sekä acaijauhe.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun