Luontaistuotteet.com
Fit + Feelgood, Layenberger, Eri makuja
12,50€
Valitse kategoria
Poista kaikki suodattimet

Layenberger

1 tuote 1 kaupasta
Layenberger

Layenberger on erikoistunut laadukkaiden painonhallinta- ja laihdutustuotteiden valmistukseen. Saksalais-sveitsiläisellä yrityksellä on yli 15 vuoden kokemus kyseisten tuotteiden kehittelyssä, mikä näkyy suuren valikoiman lisäksi innovatiivisissa tuotteissa sekä niiden korkeassa laadussa.

Suomessa Layenbergerin tuotteita voidaan tilata helposti netistä. Tarjolla on erilaisia maukkaita proteiinimyslejä, dieettipirtelöjauheita, proteiinipatukoita sekä ateriankorvikkeita, joista monille on kertynyt hyviä kokemuksia. Urheilijat, jotka suosivat matalahiilihydraattista dieettiä korkealla proteiinipitoisuudella, voivat valita LowCarb.one-sarjan tuotteita täydentämään terveellistä ruokavaliota, joista löytyvät myös herkulliset myslit. Niissä proteiinin osuus on 40 %, hiilihydraattiosuus jää alle 20%. Mysleihin on lisätty soija-, täysjyväspeltti- ja ohrahiutaleita, ja ne eivät sisällä gelatiinia, hiivaa tai sokerinkorvikkeita. Suosituissa mysleissä on kolme maistuvaa makuvaihtoehtoa: suklaa-banaani, mansikka-vadelma ja karpalo-luumu. Erilaiset pirtelöt täydentävät LowCarb.one-valikoimaa ja kattavat erinomaisesti korkean proteiinintarpeen. Pirtelöt eivät pelkästään maistu hyvälle, vaan niissä on täydellinen yhdistelmä hyödyllisiä maito-, hera- ja soijaproteiineja. Sen lisäksi niihin on lisätty tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Tuotesarja on suunniteltu osaksi vähähiilihydraattista, runsasproteiinista ruokavaliota. 

Painonhallintaan Layenberger tarjoaa useita dieettipirtelöjauheita maistuvilla makuvaihtoehdoilla. Ne sisältävät tasapainoisessa mittasuhteessa helposti imeytyvää proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita. Pirtelössä käytetty runsaskuituinen glukomannaani antaa pitkään kestävän täyden olon tunteen, mikä auttaa laihduttamisessa. Layenbergerin pirtelöt ovat gluteenittomia, joten ne sopivat myös allergikoille.

Layenberger lyhyesti

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun