Luontaistuotteet.com

Wellnest luontaistuotteita myyvät nettikaupat

Luontaistuotekaupoista mm. Nu3 edustaa Wellnest -luontaistuotteita. Näet kaikki sivujemme Wellnest -luontaistuotteita myyvät luontaistuotekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Wellnest -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 luontaistuotekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] luontaistuotteet.com

Wellnest

Wellnest
Wellnest

Nu3 on Wellnest-luontaistuotteita myyvä verkkokauppa, joka toimii tällä hetkellä 11 maassa, mukaan lukien Suomessa. Wellnest-luontaistuotteet pyrkivät takaamaan ihmisille hyvän ja elinvoimaisen olon ja antamaan kaikki tarpeelliset ravintoaineet, joita hyvinvoiva keho tarvitsee. Verkkokaupan valikoimasta löytyy muun muassa Wellnest spirulina -tabletteja, Wellnest chlorella -tabletteja ja Wellnest maca -valmistetta. Wellnest keskittyy siis lähinnä ravintolisiin, vaikka toki valikoimassa on myös esimerkiksi proteiinikeksejä. Spirulina- ja chlorella-tabletit ovat levätabletteja, jotka ovat 100 % puhdasta, luonnonmukaista levää. Levä itsessään on suoraan luonnosta saatavaa ravinnetta, jota keho pystyy hyödyntämään monin tavoin. Esimerkiksi spirulina-tablettien uskotaan helpottavan vaikeasti sairaiden oloa. Ne eivät voi parantaa itse sairauksia, mutta helpottavat oireita ja edistävät yleistä hyvinvointia. Monet ms-tautia sairastavat käyttävät spirulinaa ravintolisänä monipuolisen ruokavalion rinnalla. Myös chlorella-tabletit ovat levästä valmistettuja tabletteja, joiden vaikutus on samankaltainen.

Elinvoimaa keholle

Vaikka ruokavalion monipuolisuus voidaan taata normaalien elintarvikekauppojen tuotteilla, ei ravintolisistä ole koskaan haittaa. Esimerkiksi levät kuuluvat klorofyllipitoisiin kasveihin, joissa on useita keholle erittäin tärkeitä ravintoaineita. Wellnestin tuotteita ostaessasi tehdään myös hyvää. Kaikki tuotteet ovat luomusertifioituja ja niitä ostamalla voidaan tukea bolivialaisia maanviljelijöitä ja pienyrittäjiä. Tuotteita ostettaessa tulee kuitenkin muistaa, ettei ravintolisä korvaa monipuolista ruokavaliota. Ravintolisäpurkkien kyljessä olevaa vuorokausiannostusta ei myöskään saa ylittää. Ravintolisä on kuitenkin nimensä mukaisesti loistava lisä monipuolisen ruokavalion rinnalle. Oikean annostuksen mukaan säännöllisesti käytettynä se antaa lisäpotkua päivään. Ei kuitenkaan kannata unohtaa vihanneksia ja marjoja ruokavaliostasi!


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun