Luontaistuotteet.com
Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Ombar

3 tuotetta 1 kaupasta
Ombar

Netistä löytyy nykyään monenlaisia terveellisiä suklaaherkkuja. Yksi niistä on Ombar, joka kuuluu markkinoiden ensimmäisiin raakasuklaisiin. Kaikki Ombarin suklaat ovat syntyneet pitkän ja huolellisen tuotekehittelyn tuloksena.

Laadukkaaseen raakasuklaaseen käytetään aitoja luomuraaka-aineita kuten luomukaakaota, hedelmiä ja marjoja ja kookossokeria. Sen lisäksi suklaaseen on lisätty vielä hyvää tekeviä maitohappobakteereja. Ombarin tuotteet ovat täysin vegaanisia ja maidottomia, eivätkä sisällä myöskään soijaa, valkoista sokeria, gluteenia tai lisäaineita. Kyseessä on siis todella terveellinen herkku, jonka syömistä ei tarvitse katua. Päinvastoin! Raakasuklaan erikoisuus piilee sen valmistustavassa: ainesosia ei kuumenneta yli 45 asteen, jolloin tuotteen ravinnerikkaus säilyy.

Ombarin probioottista ja luomulaatuista raakasuklaata löytyy monella herkullisella maulla. Suklaaseen on lisätty erilaisia superruoiksi kutsuttuja ruoka-aineita, kuten esimerkiksi lucuma- tai macajauhetta. Makua antavat myös kookos, goji-marjat, mustikka ja kylmäpuristettu kookosöljy. Raikkaita vivahteita tuovat eksoottiset raaka-aineet kuten sitruuna, mandariini ja vihreä tee. Ombarin makeutukseen käytetään valkoisen sokerin tilalla hitaasti verensokeria nostavaa kookospalmusokeria. Netistä voidaan löytää monen innostuneen käyttäjän ja suklaafanin kokemuksia. He kiittävät herkullisen makuvaihtoehtojen lisäksi myös suklaan muita terveysvaikutuksia. Erityisen suosituksi täyteläinen luomuherkku on tullut tästä syystä urheilijoiden, kasvissyöjien ja allergikkojen keskuudessa. 

Ombarin herkullisia suklaalevyjä ja patukoita voidaan tilata helposti esimerkiksi Ekokauppa Ekolosta tai myös Hyvinvoinnin tavaratalosta. Tilaaminen onnistuu kätevästi muutamalla klikkauksella, ja tuotteet on madollista saada kotiintoimituksena suoraan kotiovelle. 

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun