Luontaistuotteet.com
Natura Media Mincartil Kurkuma-jauhe
45,95€
Natura Media Mincartil-jauhe
33,95€
Biosorin B-Complex
19,95€
Natura Media Gelee Royale
20,95€
Natura Media Monizym Enzymes
22,95€
Natura Media Serrapeptaasi
54,00€
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Natura Media

8 tuotetta 1 kaupasta
Natura Media

Natura Media on laadukas, tunnettu ja tunnustettu kansainvälinen luontaistuotemerkki. Yritys tarjoaa kattavan tuotesarjan innovatiivisia ja erittäin laadukkaita ihonhoitotuotteita hyvinkin vaativalle kuluttajalle. Jokaisessa tuotteessa on käytetty pääasiallisena tehoaineena jotain luonnon omaa tutkittua raaka-ainetta. Esimerkkinä tästä voidaan mainita etanauutetta hyödyntävä Baba de Caracol -tuotesarja, josta kuluttajilla on hyviä kokemuksia.

Luontaistuotemerkki Natura Median valikoima on laadukas ja laaja. Valikoiman laadusta kertovat lukuisat kansainväliset palkinnot. Täällä Suomessa Natura Median Serrapeptaasi 100.000 valittiin vuonna 2012 vuoden terveystuotteeksi. Serrapeptaasi on silkkiäistoukan suolistosta eristetyn serratiabakteerin tuottama proteolyyttinen entsyymi. Natura Median tuotteissaan käyttämä serrapeptaasi tuotetaan luonnollisella käymismenetelmällä, eikä silkkiäistoukkia näin ollen tarvitse vahingoittaa. Natura Median Monizym Enzymes -tuote vuorostaan sisältää seitsemää ruoansulatukselle tärkeää entsyymiä. Entsyymit auttavat pilkkomaan muun muassa laktoosia, viljoja, tärkkelystä ja valkuaista, ja ne hajottavat rasvoja. Jokapäiväinen tuote on valmistettu käyttämällä modernia teknologiaa. Valmisteen sisältämät entsyymit on tuotettu mikro-organismien avulla, jotta kuluttajalle pystytään takaamaan paras mahdollinen laatu.

Luontaistuotteiden ostaminen ei varmasti ole koskaan ollut näin helppoa. Laadukkaat Natura Media-tuotteet voi ostaa nopeasti ja turvallisesti netistä. Yrityksen kotisivuilla osoitteessa naturamedia.fi pystyy tutustumaan tarkemmin koko tuotevalikoimaan. Itse ostokset tosin täytyy tehdä muissa osoitteissa. Tämä onnistuu vaivattomimmin netin lukuisissa verkkokaupoissa. Muun muassa Hyvinvoinnin tavaratalon ja Terveys-Apilan verkkokaupat tarjoavat Natura Median tuotteita valikoimissaan. Verkkokaupat löytyvät osoitteista hyvinvoinnin.fi ja terveysapila.fi.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun