Luontaistuotteet.com
Naturdiet drinkmix 25 annosta Pear Vanilla
29,00€
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Naturdiet

2 tuotetta 1 kaupasta
Naturdiet

Naturdiet on painonhallintaan käytettävä ateriankorvike. Se on lääketehtaan kehittämä ja siinä on mahdollisimman niukasti kaloreita. Naturdiet-ateriankorvikkeet sisältävät kaikki tarpeelliset ravintoaineet, joten niiden kanssa ei tarvitse syödä ravintolisiä.

Alkuun kaikki ateriat korvataan ateriankorvikkeella. Yksi tai kaksi ateriaa voidaan korvata ateriankorvikkeilla myös laihduttamisen jälkeen. Näin painonhallinta onnistuu helpommin. Painonpudotus onnistuu erilaisilla ammattilaisten kokoamilla Naturdiet-ohjeilla. Kaikki riippuu siitä, kuinka nopeasti ja miten paljon painoa halutaan pudottaa. Jos paino halutaan saada tippumaan mahdollisimman pian, kannattaa kaikki ateriat korvata ateriankorvikkeilla. Pienet välipalat, kuten porkkanat, omenat ja päärynät sallitaan kuitenkin tiukimmassakin dieettiohjelmassa.

Naturdiet sisältää kaiken tarvittavan

Naturdietillä painon pudotus onnistuu helposti, koska yksi ainoa ateriankorvike sisältää kaikki kehon tarvitsemat raaka-aineet. Siitä löytyy proteiineja, hiilihydraatteja, vitamiineja, kivennäisaineita, rasvoja ja kuituja. Naturdietillä painon pudottaminen onnistuu kuitenkin tarvittaessa nopeastikin, koska se kuuluu niin sanottuun niukkaenergiseen dieettiin, jossa kaloreita saa kertyä maksimissaan 800 päivässä. Jotta painon pudotus onnistuisi, tulee pitää huolta säännöllisistä ruokailun väleistä. Naturdiet-aterioiden välissä voidaan syödä kohtuullisesti pieniä, kevyitä välipaloja, kuten porkkana tai omena. Myös perinteinen vihreä salaatti on sallittu. Kaikki sitä raskaammat ateriat korvataan ateriankorvikkeella. Naturdietia on saatavana jauheena ja patukkana. Sekä jauhe että patukka pystyvät korvaamaan aterian. Naturdiet on tunnettu hyvistä makuvaihtoehdoistaan. Se on yksi niistä tekijöistä, joiden takia juuri Naturdiet on tunnetuin ateriankorvike. Ateriankorvikkeet ovat vähäkalorisia, mutta taivaallisen hyvän makuisia! 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun