Luontaistuotteet.com
Urtekram

Urtekram on tanskalainen tuotemerkki, joka on vannonut luomutuotteiden nimeen aina vuodesta 1972 lähtien. Yhtiötä voikin pitää eräänä ekologisen ajattelun ja tuotteiden valmistajien edelläkävijöistä. Urtekram on kasvanut ajan mittaan pienestä yksityisestä myymälästä yhtiöksi, jonka liiketoiminta kasvaa kasvamistaan, ja jonka tuotteet täyttävät paitsi Tanskan, myös muidenkin maiden supermarkettien luomuosastojen hyllyt. Tämä ei ole kuitenkaan vaikuttanut yhtiön periaatteisiin; luomua, luomua ja vielä kerran luomua! Myös kestävään kehitykseen ja mahdollisimman pienen ekologisen jalanjäljen jättämiseen kiinnitetään tietenkin suurta huomiota. Tämä tarkoittaa kaikkea tuotteiden raaka-aineista pakkausmateriaaleihin, sekä kuljetuksiin ja tuotannossa käytettyihin menetelmiin.

Urtekramin korkealaatuinen tuotevalikoima on hyvin laaja, ja käsittää ekologisia luomutuotteita päivittäisistä elintarvikkeista erilaisiin kosmetiikkatuotteisiin. Urtekram on tunnettu motostaan ”ei sisällä muita aineita”. Yhtiölle on siis aina ollut, ja on edelleen tärkeää, että kuluttaja tietää täsmälleen mitä raaka-aineita tuotteen valmistamiseen on käytetty. Erilaisia laatumerkintöjä ja tunnuksia tuotteet ovat keränneet paljon, muun muassa Reilun Kaupan-, Tanskan allergia- ja astmaliiton-, luomutuote ja Ecocert -merkinnät. Tämä kuitenkin vaihtelee tuotteittain, ja jos haluat olla varma että ostamasi tuote on hajusteeton, tai että sitä ei ole testattu eläinkokein, on asia hyvä varmistaa tuotteen tuoteselostuksesta.

  • Urtekram vannoo innovatiivisuuden, ekologisuuden, luottavuuden ja laadun nimeen
  • Tuotevalikoima sisältää päivittäisiä luomuviljeltyjä elintarvikkeita sekä kosmetiikkatuotteita, jotka käsittävät vartalonhoito-, hiustenhoito- sekä suunhoitotuotteet
  • Netistä Urtekram luomutuotteita voi ostaa muun muassa hyvinvoinnin.fi, sekä terveysapila.fi –verkkokaupoista
Siirry alkuun