Luontaistuotteet.com
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

ACKD

3 tuotetta 1 kaupasta
ACKD

Ackd Easy Diet -tuotteet painonpudotukseen on kehitetty Suomessa. Ne ovat tulleet tutuksi monen laihduttajan keskuudessa, ja kokemuksia näiden laihdutusvalmisteiden käytöstä löytyy paljon. Tuotteet ovat pääasiallisesti suunnattu niille, jotka haluavat pudottaa painoaan tehokkaasti ja nopeasti. Tuotteita suositellaan käyttäjille, joiden perusterveys on kohdallaan, koska elimistön ja kehon täytyy totutella ja sopeutua hyvin nopeaan painonpudotukseen.

Ackd Easy Diet tarjoaa ateriankorvikkeita jokapäiväiseen käyttöön. Nämä ateriankorvikkeet sisältävät runsaasti proteiinia, mikä saa kylläisyydentunteen vatsassa kestämään kauemmin, ja vain vähän energiaa. Laihduttaja voi valita eri ohjelmista sellaisen, mikä sopii parhaiten omiin tavoitteisiin. Ohjelmasta riippuen nautitaan joko ainoastaan Ackd Easy Diet tuotteita, tai niiden lisäksi myös tavallista ruokaa. Dieetti voi antaa hyvän lähtölaukauksen painonpudotukseen, mutta on hyvin tärkeää muistaa, että merkittävin tekijä painonpudotuksessa ja hyvän elämänlaadun saavuttamisessa on omien elintapojen perinpohjainen tarkastelu ja niiden kaukokatseinen ja kestävä muuttaminen ja kehitys luonnolliseen ja terveelliseen suuntaan.

Ackd Easy Dietin niukkaenergisten ateriankorvikkeiden ja erityisruokavaliovalmisteiden tuotevalikoima on laaja. Siitä löytyy muun muassa ateriankorvikepatukoita, puuroja, keittoja, kiisseleitä ja smoothieja, kivennäisjuomavalmisteita ja kuituvalmisteita. Ackd Easy Diet -ateriankorvikepussit sisältävät elimistölle elintärkeitä vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita. Tuotteita voi ostaa monista alan erikoisliikkeistä netissä kuten hyvinvoinnin.fi. Katso myös sivut easydiet.fi.

Ackd Easy Diet tiivistetysti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun