Luontaistuotteet.com
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
A.Vogel
Bioteekin
Bringwell
Carmolis
CocoVi
Elexir Pharma
FINNMAX
Foodin
Hankintatukku
Life
New Nordic
Now Foods
Pharma Nord
Polar Pharma
Puhdistamo
Self Omninutrition
Silver
Solgar
Superfruit
Vianaturale
Vida
Vitabalans
Acrilex
Biomedica
Bioteekki
Donsbach
Fairing
Hct
Holistic
Iqmedical
Ledins
Litomove
Medasta
Medica
Movo
Nutrilenk
Nutrinovelle
Nutriworks
Octean
Skip
Solaray
Trikem
Vital
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Fitnesstukku
Shopping4net
Poista kaikki suodattimet

Lihakset ja luusto

109 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Lihasten, luuston ja nivelten hoito luontaistuotteilla

Lihaskipuja voi hoitaa pitkälti geeleillä ja kipulääkkeillä kipujen ilmaannuttua. Luuston ja nivelten hoito on kuitenkin ennaltaehkäisevää ja tulisi siksi aloittaa ajoissa ennen varsinaisten vaivojen ilmaantumista.

Luuston ja nivelten ongelmia, lähinnä kulumia, ei voi jälkikäteen hoitaa. Siksi niiden hyvinvoinnista ja riittävästä ruojaravintoaineiden saannista on huolehdittava ennen ongelmien ilmaantumista. 

Luustoa ja niveliä kannattaa alkaa erikseen hoitaa jos on ylipainoa, ei liiku paljoa tai on suvussa selvää rasitetta luuston ja nivelten ongelmille.Tehokkainta olisi tietysti tiputtaa painoa ja aloittaa aktiivinen liikunta, jossa tulisi tarpeeksi esimerkiksi luuntiheyttä tehokkaasti lisäävää tärähtelyä. Liikunnan lisäksi kannattaa silti alkaa nauttia ennaltaehkäisevästi myös ravintolisiä.

Ravintolisät nivelten ja luuston hyvinvointiin

Luuston tärkein rakennusaine on kalsium. Kalsium taas imeytyy ja varastoituu luihin silloin, kun elimistössä on tarpeeksi D-vitamiinia. Varsinkin imettävien naisten on tärkeää huolehtia riittävästä kalsiumin ja D-vitamiinin saannista.

Nivelille taas on tehokkaita aineita esimerkiksi inkiväärissä, jota on käytetty Kiinassa nivelten vaivoihin ja ruuansulatusvaivoihin jo tuhansia vuosia. Hyvä ja tehokas ravintolisä nivelten kunnossapitoon on esimerkiski Via Naturalen vahva Nokkos-Kalkki-Inkivääri + Vihersimpukka -valmiste. Nokkonen auttaa elimistön rustosoluja uudistumaan. Inkivääriä sisältäviä ravintolisiä on esimerkiksi myös Bioteekilla, Tohtori Tolosella sekä CocoVilla.

Ravintolisät lihaksille

Lihaskipujen välttämiseen ja niiden nopeampaan palautumiseen on useita eri ravintolisiä. Yleisesti riittävä antioksidanttien nauttiminen auttaa lihasten hyvinvointiin. Antioksidantteja muun muassa C- ja E-vitamiinit, D-vitamiini, ubikinoni sekä kalaöljyt ja niiden rasvahapot.

Lihasten palautumiseen ja niiden verenkierron paranemiseen auttaa esimerkiski kurkumiinia sisältävä, lämmittävä Sportnutritionissa myytävä Curcumin-valmiste, Hyvän Olon L-Arginiinivalmiste, joka sisältää useita B-vitamiineja kuten foolihappoa, B12.

 

Siirry alkuun