Luontaistuotteet.com
Bio-Lecithin Granulat, 500 g, naturell
19,20€
FitFarm Lecithin
16,95€
Reformi Aktiv Lecithin Soijalesitiinirae
14,00€
Lecithin 30 kapselia, A.Vogel
6,90€
Puhdistamo Lesitiini
12,95€
Lecithin, Sport Life Nutrition
15,99€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
A.Vogel
Fitfarm
Foodin
Puhdistamo
Reformi
Solgar
Sportlifenutrition
Valioravinto
Naturell
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Fitnesstukku
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Shopping4net luontaistuotteet
Poista kaikki suodattimet

Lesitiini

11 tuotetta 4 kaupasta

Rasva-aineenvaihduntaan vauhtia lesitiinillä

Sana lesitiini tulee kreikan kielen sanasta lekithos, jolla tarkoitettiin kananmunan keltuaista. Kananmunan keltuainen onkin erinomainen lesitiinin lähde.

Lesitiini on solujen ainesosa, jonka tehtävänä on säädellä rasvojen kulkua elimistössä, kuljettaa veren rasvoja ja rakentaa solukalvoja. Lesitiiniä on monissa elimissä, kuten aivoissa, sydämessä ja maksassa sekä luuytimessä, lihaksissa ja hermostossa. Osan lesitiinistä ihminen tuottaa itse. Lesitiiniä käytetään paitsi ravintolisänä, niin elintarviketeollisuuden lisäaineena.

Urheilijoiden, laihduttajien ja raakaleipojien suosikki

Lesitiiniravintolisät valmistetaan yleensä soijasta. Esimerkiksi Puhdistamon lesitiini valmistetaan puhtaasta, geenimuuntelemattomasta soijalesitiinistä.

Lesitiiniä käytetään varsinkin urheilijoiden ja kuntosaliharrastajien keskuudessa, sillä se antaa vauhtia rasva-aineenvaihduntaan. Se myös tasapainottaa maksan, sydämen, verenkiertoelimnistön ja hermoston toimintaa. Lisäksi lesitiiniä suositellaan kasvuikäisille, sillä se on hermoston kehitykselle hyödyllinen lisä. Lesitiini myös parantaa sydämen ja verenkiertoelimistön hyvinvointia.

Lesitiini on supersuosittu raakaleivonnassa, sillä se on luonnostan emulgoiva ja tekee näin esimerkiksi raakasuklaan koostumuksesta samettisen ja tasaisen. Lesitiini sopii hyvin tuomaan kermaisuutta myös mihin tahansa muuhun leivontaan tai ruuanlaittoon.

Siirry alkuun