Luontaistuotteet.com

Luomu äidinmaidonkorvikkeet ja lasten puurot

Lapsen on tärkeää saada mahdollisimman ravinnepitoista ruokaa heti syntymästään saakka, sillä vatsalaukku on pieni ja sitä ei kannata täyttää tyhjillä kaloreilla. Mikäli äidinmaitoa ei tule, se kannattaa korvata laadukkailla tuotteilla.

Holle on maailman vanhin lastenruokien ja äidinmaidonkorvikkeiden tuottaja. Se on valmistanut lasten ruokia jo 1930-luvulta, ja nykyään se valmistaa kaikki ruuat ja korvikkeet luomuraaka-aineista.

Parasta korvikemaitoa lapselle

Hollen luomumaidosta valmistettu äidinmaidonkorvike on laadukas ja ravintorikas korvikemaito lapselle, joka ei saa äidinmaitoa ja äidinmaidon lisänä. Korviketta on eri valmisteita eri ikäisille vauvoille, täysjuottoon sopivaa sekä rintamaidosta vieroitukseen sopivaa. 

Hollella on myös lapsille tarkoitettu rauhoittava tee, jota voi juottaa vauvoille ja isommmillekkin lapsille kaksiviikkoisesta lähtien. Tee on rahoittavaa, sillä se sisältää rauhoittavia luomuyrttejä, kuten fenkolia, anista, kuminaa ja kamomillaa. Teetä voi juottaa pullosta vaikka illalla ennen nukkumaanmenoa, mikäli illat ovat levottomia. Teetä ei tarvitse eikä kannata makeuttaa, jotta se ei vahingoita lapsen hampaita.

Lasten puurovalmisteet

Hollen lasten luomupuurot ovat ravintoainepitoisia puuroja, joista lapsi saa varmasti paljon kaipaamiaan ravintoaineita. Esimerkiksi luomukaura sekä luomuspelttihiutaleet ovat kokemuksesta hyviä ruokia lapselle neljän kuukauden iästä lähtien. Hollella on myös luomuhedelmistä ja marjoista valmistettuja välipaloja.

Mikäli lapsi tarvitsee makeutusta puuron päälle tai ruokaansa muuten, kannattaa käyttää luomuhunajaa. Sitä ei kuitenkaan suositella alle yksivuotiaalle botulismivaaran vuoksi.

Siirry alkuun