Luontaistuotteet.com

Korvienhoitotuotteet kotieläimille

Kotikoirilla ja -kissoilla korvaongelmat ovat erittäin yleisiä. Korvat tukkeutuvat, tulehtuvat ja märkivät. Pahimmillaan korvaongelmat voivat viedä eläimen kuulon ennen aikojaan, joten lemmikin korvien terveydestä kannattaa huolehtia ajoissa.

Lurppakorvaiset koirat ovat kyllä hellyttäviä, mutta varsinkin erittäin suuret korvat aiheuttavat kantajalleen usein melkoisia ongelmia. Lurppakorvaisen koiran omistajan on syytä olla tietoinen, mikäli omistamallaan rodulla on yleisesti taipumusta korvaongelmiin. Tällöin omistaja osaa ennaltaehkäistä tulehduksia ja korvasairauksia riittävällä puhdistuksella ja tuuletuksella.

Eläimen korvien huuhteet

Lurppakorvaisten koirien korvia kannattaa puhdistaa säännöllisesti, varsinkin, jos alttius korvasairauksille on rodulla olemassa. Korvan suulla näkyvät vaikut puhdistetaan varovasti pumpulipuikolla, mutta yhtään syvemmälle korvaan ei saa tökkiä. Vaikkuiset korvat huuhdellaan apteekeista saatavilla korvahuuhteilla, kuten Epi-Otic, Vetriderm, AniVox ja Otoact. Liosta tiputetaan korvaan varovasti ja ylimääräiset pyyhitään pois. Käsittely toistetaan pari kertaa viikossa.

Huuhteet sopivat myös korvatulehduksen hoitoon, mikäli tulehdus ei ole paha. Jos tulehdukset jatkuvat on syytä käyttää eläin eläinlääkärillä ja tulehdus hoitaa pois antibiooteilla.

AniVox korvahuuhde

AniVox korvahuuhde ei pelkästään desinfioi, vaan hoitaa myös korvan tulehdusta ja lievittää kipua. AniVox korvahuuhteen voimakas antimikrobisuus perustuu suomalaisen kuusen pihkasta eristettyihin komponentteihin, jotka estävät tehokkaasti korvatulehduksia aiheuttavien mikrobien kasvua ja lievittävät eri syistä johtuvaa tulehdusta. AniVox korvahuuhteen antimikrobinen teho kattaa yleisempien koiran korvatulehduksia aiheuttavien mikrobien, kuten Staphylococcus aureus -bakteerin ja Malassezia pachydermatitis -hiivasienen ohella myös harvinaisemmat taudinaiheuttajat.

Siirry alkuun