Luontaistuotteet.com
Coconut Palm Sugar, 500 g, Superfruit
12,49€
Organic Coconut Palm Sugar, 200g
6,40€
Organic Health Luomu Täyskookossokeri
5,95€
CocoVi Luomu Kookossokeri |2|
12,95€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
CocoVi
Foodin
Organic Health
Puhdistamo
Superfruit
Urtekram
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Fitnesstukku
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Shopping4net luontaistuotteet
Poista kaikki suodattimet

Kookossokeri

8 tuotetta 3 kaupasta

Kookossokerista ravintorikkaampi taloussokeri

Kookossokeri tehdään kookospalmun kukkien nektarista ja on erittäin luontoystävällinen ja luontoa vähän kuormittava. Kookossokeri soveltuu kaikenlaiseen makeuttamiseen, joten sillä voi korvata valkoisen puhdistetun sokerin taloussokerina kokonaan!

Kookossokeri eli kookospalmusokeri tehdään kookospalmun kukkien nektarista valuttamalla ja sitten keittämällä se sokeriksi. Sokeria varten kookospalmua ei tarvitse kaataa eikä nektarin kerääminen muutenkin vahingoita palmua mitenkään. Kookospalmu tuottaa satoa neljä kertaa vuodessa, usein samasta sadosta kerätään sekä pähkinöitä että sokeria.

Kookossokeria on käytettä tuhansia ja tuhansia vuosia. Se on täysin turvallista ja maukasta, siinä on aromaattinen, jopa savumainen makuvivahde. Se ei maistu kookokselta.

Kookossokeri sopii diabeetikolle

Kookossokeri makeuttaa yhtä hyvin kuin sokeri, mutta sen glykeeminen indeksi on vain 35, kun esimerkiksi hunajalla se on yli 60. Siten kookossokeri sopii erinomaisesti diabeetikoille ja muille, jotka haluavat välttää sokeria.

Kookossokeri sisältää tärkeitä ravinteita, hiilihydraatteja, eri aminohappoja, C-vitamiinia ja mineraaleja, kuten mm. kaliumia, magnesiumia, rautaa, sinkkiä ja fosforia.

 Siten se on paljon muutakin kuin pelkkä makeuttaja, se on oiva lisä terveelliseen ruokavalioon.

Kookossokerin käyttö

Kookossokeria voi käyttää kaikessa missä ruokosokeriakin. Leivonnassa, ruuanlaitossa, marinadeissa, jälkiruuissa, kahvissa, teessä, kylmissä juomissa. Kookossokeri on yleensä ruskeaa ja siinä on ihana erikoinen hedelmäinen maku, joka antaa oman lisäksi esimerkiksi jälkiruokiin.

Siirry alkuun