Puhdas+ Beauty Kollageeni + Tyrnimarja, Puhdas+ Caps
45,00€
Skin Care Collagen Filler, New Nordic
24,90€
Kollageeni
35,00€
Puhdas+ Beauty Kollageeni + Mustikka, Puhdas+ Caps
45,00€
Puhdas+ Collagen & Lemon Lime, Puhdas+ Caps
31,00€
Vivania Beauty Shot -juoma, 500 ml
21,99€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
A.Vogel
Bioteekin
Hankintatukku
New Nordic
Puhdas+ Caps
Puhdistamo
Pureclinica
Yogitea
Puhdas
Skingain
Vivania
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Fitnesstukku
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Shopping4net luontaistuotteet
Voimia.com
Poista kaikki suodattimet

Kollageeni

30 tuotetta 5 kaupasta

Kollageeni on ihon tärkein proteiini

Kollageeni on tukikudoksen yleisin proteiini, jota esiintyy mm. luustossa, rustossa, jänteissä, ihossa sekä elinten ympärillä. Jopa 40 % elimistön proteiineista on kollageenia, ja kollageenit ovatkin kehon yleisimpiä proteiineja. Kollageenin tehtävä on antaa tukea ja lujuutta kudoksille.

Nuoresta ja terveestä ihosta jopa 75 % on kollageenia. Kollageenin tärkeys korostuukin nimenomaan ihonhoidossa, sillä sen puute aiheuttaa ihon ikääntymistä. Kollageenin vähyys voi aiheuttaa myös mustelmaherkkyyttä, haavojen parantumisen hidastumista, limakalvojen kunnon heikkenemistä sekä nivelongelmia.

Keho tuottaa itse kollageenia normaalisti C-vitamiinin avulla 25 ikävuoteen asti, jolloin sen tuotanto vähenee huomattavasti. Siksi yli 25-vuotiaille suositellaankin kollageenilisiä, joita valmistetaan joko eläinkollageenina tai kalakollageenina. Näistä kalakollageeni on huomattavasti suositumpi ja toimivampi.

Säilytä ihon elinvoimaisuus kollageenilisän avulla

Kollageenilisä rakentaa ja kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään kiinteämmältä, sileämmältä ja kimmoisammalta. Se vähentää ryppyjä, juonteita, veltostunutta ihoa, couperosaa sekä pigmenttiläiskiä. Ihon lisäksi se säilyttää hiukset ja kynnet vahvoina ja elinvoimaisina.

Kollageeni ravintolisiin on usein lisätty myös muita ainesosia, esimerkiksi Puhdas+ kollageeni sisältää myös tyrnimarjaa. Riittävästä C-vitamiinin saannista kannattaakin huolehtia, sillä C-vitamiini edesauttaa huomattavasti kollageenin muodostumista.

Siirry alkuun