Shopping4net luontaistuotteet

Shopping4net luontaistuotteet

92.7
(9)
 • Toimitukset 3-5 päivässä
 • Ilmaiset toimitukset yli 60€ tilauksiin (norm. 4,90-9,90€)
 • Maksu luottokortilla tai laskulla

  TOP 50 luontaistuotteet: Shopping4net luontaistuotteet

 • Luontaistuotemerkkiä klikkaamalla näet Shopping4net luontaistuotteet -tuotteet.
  Nykypäivän keinotekoisin kasvu- ja torjunta-ainein kyllästetty ravinto sisältää vähemmän vitamiineja ja mineraaleja kuin 30 – 40 vuotta sitten, ja siitä on entistä vaikeampaa saada tarpeeksi ravintoaineita. Lisäksi stressi, valmisruuat ja kiireinen elämänrytmi vaikuttavat negatiivisesti nykypäivän ihmisten terveyteen.

  Lisäämällä ruokavalioon luontaistuotteiksi kutsuttuja tuotteita, kuten luonnonlääkkeitä, ravintolisiä sekä elintarvikkeita, jotka on kasvatettu ilman kemiallisia torjunta-aineita ja keinolannoitetta, voidaan helposti ja turvallisesti hoitaa erilaisia vaivoja ja taata elimistölle kaikki terveyden ylläpitoon tarvittavat ravintoaineet.

  Shopping4netin luontaistuotekaupasta löytyy laaja valikoima superfoodeja, luonnon omia lääkkeitä, vitamiineja, mineraaleja, ihonhoitotuotteita sekä painonhallintaan tarkoitettuja tuotteita. Valmisteista löytyy luonnontuotteita myös kotieläinten hoitoon. Kaikki myynnissä olevat tuotteet ovat tunnettuja ja valvottuja tuotemerkkejä. Suomessa luontaistuotteiden myyntiä ohjaa elintarvike- ja lääkelainsäädäntö. Lääkelaitos hyväksyy ja tarkistaa kaikki myyntiin tulevat luonnonlääkkeet. Lääkäritkin voivat määrätä luonnonlääkkeitä reseptillä, mutta ne eivät kuitenkaan kuulu lääkekulujen korvauksen piiriin. Ravintolisät kuuluvat Suomessa elintarviketurvallisuusviraston (Evira) valvontaan.

  Vaikka Shopping4netin tuotekuvaukset kertovatkin tarkkaan tuotteiden käyttötarkoitukset, vaikutukset sekä ainesosat, niin joidenkin tuotteiden soveltuvuudesta saattaa kuitenkin löytyä vähemmän tietoa. Tämä johtuu sitä että rekisteröidyistä luonnonlääkkeistä ja listatuista luonnontuotteista on sallittua antaa vain ne tiedot, jotka on hyväksytty tuotetta rekisteröitäessä.

  Shopping4netin tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki yleiskuntoa ja vireyttä vahvistavat vitamiinit ja luonnonlääkkeet. Niiden vaikutukset auttavat pitkäaikaisiin ikääntymisen mukana tuomien oireiden hoitoon sekä ennaltaehkäisemään ja hoitamaan monia virusten ja epäterveellisten elämäntapojen aiheuttamia sairauksia. Shopping4netin luontaistuotekaupan tuotteita voi käyttää myös lievittämään mielialaongelmia ja tilapäisiä nukkumisvaikeuksia sekä korvaamaan synteettisiä hormoneja vaihdevuosivaivojen ja mieskunto-vaikeuksien hoidossa.

  Lasten normaalille kehitykselle on tärkeää tasapainoinen ruokavalio. Monipuolisen ja ravitsevan ruokavalion lisäksi tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja sisältävät ravintolisät varmistavat kasvavan kehon ja aivojen vitamiini- ja mineraalitarpeet. Lasten ravintotarpeet eroavat aikuisten tarpeista ja Shopping4netissä onkin myynnissä erityisesti lapsille tarkoitettuja ravintolisiä. Kaikki luontaistuotekaupassa myytävät lasten ja aikuisten ravintolisät sisältävät tarpeellisen määrän toistensa vaikutusta tehostavia eri vitamiineja ja mineraaleja.

  Ruokavalio vaikuttaa merkittävästi paitsi yleiseen hyvinvointiin, myös ihon, kynsien ja hiusten terveyteen. Ihon solut altistuvat myös ulkoisille rasituksille, kuten auringolle, tuulelle ja ilman epäpuhtauksille. Koska uusien ja terveiden solujen tuottamiseen ja niiden säilyttämiseen tarvittavien ravintoaineiden saanti on keholle välttämätöntä, tulisi jokaisen tarkistaa ruokailutottumuksensa ja elämäntapansa ja tarvittaessa täydentää ravinnonsaantiaan sidekudosta ja kollageenia vahvistavilla vitamiini- ja mineraaliravintolisillä. Säännöllinen luontaistuotekaupoista saatavien vitamiinien, mineraalien ja antioksidanttien syöminen nostaa ihon vastustuskykyä ja vahvistaa ihon sisäistä puolustuskykyä.

  Ihon luonnollista ulkoista suojaa voi lisätä kosteuttavia ja pehmentäviä ainesosia sisältävillä tuotteilla. Erityisesti lasten, mutta myös aikuisten ihonhoitotuotteiden tulisi olla kokonaan mineraaliöljyttömiä ja ilman synteettisiä tuoksu-, väri- ja säilöntäaineita. Shopping4neting ihonhoitovalikoiman puhtaat luonnontuotteet sisältävät vain iholle parhaita kemikaalittomia kasviöljyjä ja ekologisesti viljeltyjä yrttejä. Paastoa on käytetty kautta aikojen eri kulttuureissa ja uskonnoissa puhdistamaan keho ei-toivotuista aineista. Viimeaikaiset tieteelliset tutkimukset vahvistavat paaston parantavista ja terveyttä lisäävistä vaikutuksista saatuja tietoja. Elimistöä voidaan kuitenkin puhdistaa myös sopivilla lisäravinteilla ilman paastoa. Luontaistuotekauppojen lisäravinteet auttavat ennen kaikkea puhdistuselimien ja suoliston bakteerikannan toiminnan parantamisessa ja täten jatkuvan hyvän aineenvaihdunnan ylläpitämisessä.

  Shopping4net myy tuotteensa turvallisesti, edulliseen hintaan ja lyhyillä toimitusajoilla. Shopping4net myy laatutuotteita jopa 20 – 40 % edullisemmin kuin vähittäiskaupasta ostettaessa. Varastossa olevien tuotteiden tilaukset, jotka on vastaanotettu ennen klo 14.00, lähetetään yleensä saman päivän aikana.

  Shopping4net myy ainoastaan tarkoin valittuja ja tarkistettuja laatutuotteita. Yritys ei kuitenkaan ota vastuuta tuotteiden terveydellisistä vaikutuksista. Asiakkaan tulisi myös aina itse varmistaa, että tilattu tuote on toimitusmaan viranomaisten hyväksymä.  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun