Luontaistuotteet.com


Sportsnutrition

Sportsnutrition

(4)
4.5 4 5 1
 • Nopeat 1-5 päivän toimitukset
 • Kattavat maskustavat: luottokortit, verkkopankit, osamaksu ja lasku
 • Ilmaiset toimitukset yli 80€ tilauksiin (norm. 5,90-6,90€)

  Luontaistuotemerkkiä klikkaamalla näet Sportsnutrition -tuotteet.


  Eurovital
  FINNMAX
  Leader
  Myprotein
  Polar Pharma
  Vida


  Sportsnutrition.fi on laadukkaita lisäravinteita ja terveystuotteita myyvä luontaistuotekauppa netissä. Yritys tuo maahan useita korkeatasoisia urheiluravinnemerkkejä USA:sta sekä muutamia huippumerkkejä Euroopasta. Kaikki Sportsnutrition.fi:n tuotteet myydään edulliseen hintaan suoraan kuluttajalle ilman välikäsiä.

  Moni miettii tarvitaanko urheilu- ja lisäravinteita ollenkaan. Ja jos tarvitaan, niin miksi? Eikö tasapainoinen ruokavalio ja oikea harjoittelu riitä? Rankka harjoittelu, erikoisruokavaliot, laihdutus, ikääntyminen ja elämäntavat saattavat kuitenkin altistaa elimistön tilaan, jossa tarpeellisia aineita ei saada ravinnosta riittävästi tai ollenkaan. Oikeilla luontaistuotekaupoissa myytävillä lisäravinteilla voidaan siis varmistaa kaikkien elimistölle tärkeiden ainesosien saanti helposti ja ilman monimutkaisia tai ylisuuria aterioita.

  Myös lisäravinteiden hyödystä kertovat monimutkaiset tieteelliset selitykset ja eri tuotemerkkien väliset erot tuntuvat maallikosta vaikeilta ymmärtää. Sportsnutrition.fi tekee valinnan ja ostopäätöksen helpoksi, sillä sen tuotevalikoimassa ovat mukana vain kaikkein laadukkaimmat ja hyväksi todetut tuotemerkit. Useat kansainväliset kehonrakennuskilpailijat ovat päässeet tavoitteeseensa Sportsnutrition.fi:ssä myynnissä olevien tuotteiden avulla.

  Sportsnutrition.fi on koonnut luontaistuotekauppaansa myös erilaisiin harjoittelutavoitteisiin sopivia valmiita tuoteyhdistelmäpakkauksia helpottaakseen asiakkaitaan lisäravinteiden monimutkaisessa viidakossa. Ja mikä parasta, pakettien hinnat ovat huomattavasti edullisemmat kuin jos tuotteet ostettaisiin erikseen.

  Painonpudotuksen, rankan harjoittelun ja dieetin aikana keho joutuu erityisen kovalle koetukselle. Energiataso saattaa laskea ja ruokavalioon voi olla hankalaa sisällyttää kaikkia kehon ja yleisen hyvinvoinnin vaatimia ruoka-aineita. Sportsnutrition.fi:stä löytyy monia hyviä lihaskasvuun, palautumiseen ja painonhallintaan tarkoitettuja valmisteita, kuten lihasmassan ja energianlisääjiä sekä tasapainoisen ravintokoostumuksen omaavia vähäkalorisia ateriankorvikkeita. Itsepäisten rasvakertymien poistoonkin saadaan lisäapua erityisistä rasvanpolttovalmisteista.

  Lisäravinteista on hyötyä paitsi kovaan harjoitteluun ja erikoisruokavalion täydennykseen, myös hyvän terveyden ja nuorekkaan ulkonäön ylläpitoon. Ihmisen ikääntyessä lisäravinteiden tarve kasvaa, ja parhaan hyödyn luontaistuotekauppojen erityisvalmisteista saa kun niiden käytön aloittaa ajoissa. Omaa vastustuskykyä vahvistamalla välttyy vilustumisilta sekä haitallisten bakteerien ja virusten vaikutuksilta ja sopivilla vitamiinivalmisteilla saa ylläpidettyä tärkeiden aineiden pitoisuudet kehossa kaikkina vuodenaikoina. Korkean verenpaineen ja kolesterolin alentamiseen sekä hormonitoiminnan tasoittamiseen sopivat luonnonaineet vähentävät lääkkeiden käyttöä ja samalla vältytään niistä johtuvilta ikäviltä sivuvaikutuksilta. Monet tilapäiset ja pitkäaikaiset vaivat kuten keskittymiskyvyn puute, väsymys, ruuansulatushäiriöt, univaikeudet ja seksuaalisen halukkuuden väheneminen hoituvat Sportsnutrition.fi:n luonnonmukaisilla terveystuotteilla.

  Terveelliseen kehoon kuuluu myös hyväkuntoinen iho. Ruokavalion noudattamisen ja hyvästä aineenvaihdunnasta huolehtimisen lisäksi ihonhoitoon kuuluu ihon UV-säteilyltä suojaaminen ja sen luonnollisen kosteuden säilyttäminen. Sportsnutrition.fi:n ihonhoitotuotteet tukevat ihon kemiallista tasapainoa ja ravitsevat sitä sekä sisäisesti että ulkoisesti. Laadukkailla ihonhoitotuotteilla voidaan hoitaa ihottumia, arpia ja palovammoja, tasoittaa värivirheitä sekä ehkäistä ja vähentää juonteita. Luonnon omia parannus- ja uusiutumisainesosia sisältävillä tuotteilla voidaan ehkäistä ikääntymisen merkkejä ja välttyä keinotekoisilta kauneuskirurgisilta toimenpiteiltä. Sportsnutrition.fi:n Facebook-sivuilla on jo lähes 9 000 tykkääjää. Edullisista tuotteista löytyy aina vieläkin edullisempia tarjouksia sekä alennuslippuja alan tapahtumiin. Tilaaja voi rekisteröidä itselleen oman asiakastilin, joka tulevaisuudessa nopeuttaa ostamista asiakastietojen ollessa valmiiksi järjestelmässä. Asiakastililtä voi seurata toimitusten etenemistä ja selata omaa tilaushistoriaansa. Asiakastilin rekisteröinti ei velvoita ostamaan mitään.

  Sportsnutrition.fi:n tuotteiden tilaus ja toimitus on nopeaa. Kaikki ennen klo 15 saapuneet tilaukset pyritään lähettämään aina vielä samana päivänä. Tiheistä bussivuoroista hyötyvät Matkahuollon bussipakettilähetykset ovat nopeita, ja Matkahuoltonoudon lisäksi paketit voidaan toimittaa myös asiakkaan valitsemaan Suomen Lähikauppa Oy:n toimipisteeseen. Ketjun liikkeiden pitkät aukioloajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat että paketin voi noutaa silloin kun itselle parhaiten sopii. Saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestinä kännykkään. Postipakettitilaukset toimitetaan lähimpään postiin, josta tulee saapumisilmoitus kotiin tai tekstiviestinä kännykkään.

  • Toimitusaika: 1 – 5 arkipäivää
  • Toimitustapa: matkahuollon bussipaketti, matkahuollon lähellä-paketti, posti
  • Maksutavat: klarna-lasku tai osamaksu, verkkopankki, maksuturva.fi tilisiirto
  • Toimituskulut: matkahuollon bussipaketti 5,90 euroa, matkahuollon lähellä-paketti 6,90 euroa, postipaketti 6,50 euroa  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  5/ 5
  Paketti tuli ripeästi ja hyvä valikoima. Pelkkää plussaa siis :)

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun