Luontaistuotteet.com


Aminopörssi

Aminopörssi

3.0 24 5 1
 • Nopeat 1-4 päivän toimitukset
 • Monipuoliset toimitustavat: Posti, pakettiautomatti, kotiinkuljetus, nouto, postiennakko ja MyPack
 • Kattavat maskustavat: luottokortit, verkkopankit, osamaksu ja lasku
 • Ilmaiset toimitukset yli 49€ tilauksiin (norm. 4,90-8,90€)

  Luontaistuotemerkkiä klikkaamalla näet Aminopörssi -tuotteet.


  A.Vogel
  ACKD
  Axellus
  Big Tree Farms
  Biomed
  Bringwell
  CocoVi
  Compeed
  Detria
  EBN
  Ekovista
  Eurovital
  FAST
  FINNMAX
  Fitfarm
  Foodin
  Four Sigma Foods
  Hankintatukku
  Harmonia
  Leader
  Makrobios
  Mezina
  Midsona
  Pharma Nord
  Polar Pharma
  Puhdistamo
  Rainforest Foods
  Valioravinto
  Vianaturale
  Vitabalans
  Voimaruoka


  Aminopörssi on laadukkaiden urheiluravinteiden, kuntoiluvälineiden, superruokien ja terveystuotteiden myyntiin erikoistunut luontaistuotekauppa. Yritys on tilausmyynnissä alansa konkari; postimyynti aloitettiin jo vuonna 1998 ja internet-kauppa avattiin 2000-luvun alussa. Kauan markkinoilla olleen luontaistuotekaupan vahvuuksia ovat erittäin kattava valikoima, edulliset hinnat ja nopeat toimitukset.

  Aminopörssin valikoimasta löytyy yhteensä noin 130 tuotemerkkiä Suomesta, Euroopasta ja USA:sta. Valikoima on erityisen vahva kotimaisten tuotemerkkien osalta. Aktiivinen, uskollinen ja laaja asiakaskunta mahdollistaa ison varaston ylläpidon ja takaa näin nopean ja varman toimituksen kaikkina aikoina. Verkkokaupan lisäksi tuotteita voi ostaa yrityksen varastomyymälästä.

  Tavoitteellinen harjoittelu vaatii oikeanlaiset energianlähteet treeneihin, sopivat rakennusaineet voiman ja lihasmassan rakentamiseen ja palautumista edistävät ravinteet harjoitusjaksojen väliseen lepoon. Aminopörssin tuotteissa on paljon pitkäkestoisissa ja lisäenergiaa vaativissa urheilusuorituksissa tarvittavia juomia ja energiapatukoita. Niitä tarvitaan tankkaamaan hikoillessa menetettyä nestettä ja kivennäisaineita, sekä täydentämään suorituksen aikana kulutettuja energiavaroja. Joillekin lisäpotkuun riittää kuppi kahvia, mutta huippusuorituksiin ja kilpailuharjoitteluun tarvitaan enemmän. Aminopörssin kattavasta tuotevalikoimasta löytyvät vaativimmallekin harjoittelijalle oikeat suoritustehon lisääjät ja lihasvoiman kasvua stimuloivat ravintolisät.

  Painoa lisätessä täytyy kulutuksen olla suhteessa pienempi nautittuun ravintoon ja lihaksia kasvattaessa tulisi varmistaa riittävä päivittäinen proteiinin saanti. Aminopörssin laadukkaiden proteiinivalmisteiden käyttö auttaa saavuttamaan päivittäisen proteiinin saannin vaatimukset, ja massanlisäysvalmisteilla saadaan helposti koostettua painoa tavoitteellisesti lisäävien päivän tarvittavat kalorit. Massanlisäysvalmisteissa hiilihydraattien määrä on oikeassa suhteessa suurempi kuin proteiinin, jolloin ravintoaineiden varastointi kehoon onnistuu parhaiten.

  Harjoittelusta palautumiseen tarvitaan sekä proteiineja että hiilihydraatteja. Aminopörssin palautumisvalmisteissa on molempia sopivassa suhteessa. Kovaa harjoittelevan kannattaa tukea palautumista vielä omiin tavoitteisiin tähtäävillä ravintolisillä tai rakentaa itselle sopiva palautusvalmiste tuotevalikoimista löytyvistä sopivista raaka-aineista.

  Superfoodien käytöstä hyötyvät niin yleistä hyvinvointia tavoittelevat kuin tavoitteelliset treenaajat. Vaikka useat suositut superfoodit ovatkin peräsin eksoottisista maista, niin kyllä Suomestakin löytyy paljon vastaavia suuren ravinnetiheyden omaavia raaka-aineita. Aminopörssin superruokapuotiosastolta löytyy sekä kotimaisia että ulkomaisia superfoodeja kuten marjoja, siemeniä, yrttejä, öljyjä, vihertuotteita sekä tietysti myös raakasuklaata ja sen valmistukseen tarvittavia aineita.

  Motivoituneet liikkujat löytävät aina aikaa treenaamiseen. Mutta vaikka treeniin löytyisikin aikaa, niin saattaa olla että sää ei suosi tai sisäliikuntapaikka on liian kaukana tai suljettuna. Aminopörssin kuntoilulaitteiden ja -välineiden avulla voi harjoitella juuri silloin kun itselle sopii. Kuntoilulaitteet, kuten juoksumatto, soutulaite, kuntopyörä tai crosstrainer mahdollistavat tärkeän aerobisen harjoittelun säällä kuin säällä tai vaikkapa silloin kun ei ole mahdollisuutta lapsenvahtiin. Kotikuntoiluvälineet taas sopivat hyvin paitsi kokonaisvaltaiseen harjoitteluun, myös erityisalueiden vahvistukseen sekä leikkauksista ja loukkaantumisista kuntoutukseen. Useat myynnissä olevista kuntoiluvälineistä ovat niin pienikokoisia, että ne kulkevat hyvin mukana myös mökille ja matkoille. Lisämotivaatiota ja ohjausta omaan harjoitteluun ja kehonhuoltoon saa Aminopörssin kirjoista ja DVD:stä.

  Vaikka lisäravinteet antavatkin harjoittelulle puhtia, niin vielä tärkeämpää on terveellinen ruokavalio. Luomuruokien lisäksi Aminopörssin elintarvikepuodista löytyvät luonnonmukaiset raaka-aineet, mausteet ja mehut täysipainoisiin ja terveellisiin aterioihin sekä jälkiruokiin. Luontais- ja terveystuotevalikoimiin kuuluvat yleisimmät apteekki- ja luontaistuotekaupoissa myytävät vitamiinilisät sekä erityistuotteet ihon, hiusten, kynsien, silmien ja suuhygienian hoitoon. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös painonhallintaa tukevat ja elimistöä puhdistavat valmisteet sekä kipuja ja erilaisia vaivoja lievittävät ja ennaltaehkäisevät terveystuotteet. Valikoimista löytvät myös ekologiset, luontoa säästävät kodin puhdistustuotteet.

  Aminopörssi toimittaa tilauksia viikon jokaisena arkipäivänä. Tilaus voi olla myös lahjakortti. Kaikille tilaajille jaetaan bonustuotteita ja kampanjakoodilla saa kampanjan mukaisen alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista.

  • Toimitusaika: 1-4 arkipäivää tilauksesta
  • Toimitustavat: Postin noutopaketti, Smartpost-automaatista noudettava paketti, Business day 14 ja postin kotiinkuljetus 21 jakelupaketit, Kotiovelle toimitus, Itella Priority - toimitus kaikkiin Euroopan maihin
  • Maksutavat: Klarnan lasku ja tilimaksu, Osuuspankin, Nordean, Aktian, Danskebankin ja Tapiolapankin verkkomaksut, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard, postiennakko
  • Toimituskulut: Postin noutopaketti ja smartpost-automaattipaketti: 4,90 euroa + yli 49 euron tilaukset ilman toimituskuluja - Business day 14 ja postin kotiinkuljetus 21 jakelupaketit: 8,90 euroa - Postiennakkolähetyksiin lisätään lisäksi 4,50 euron postiennakkomaksu - Kotiovelle toimitus: ei toimituskuluja kun tilaus sisältää kuntoilulaitteen - Nouto varastomyymälästä aukioloaikana: ei toimituskuluja – Toimitukset Ahvenanmaalle: normaalit Suomen sisäiset toimituskulut
  • 14 päivän veloitukseton palautusoikeus avaamattomille ja virheettömille tuotteille
  • Aminopörssistä tilaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt  Siirry alkuun