Luontaistuotteet.com


Luontaispörssi

Luontaispörssi luontaistuotekauppa

3.7 20 5 1
  • Nopeat 1-4 päivän toimitukset
  • Monipuoliset toimitustavat: Posti, pakettiautomatti, kotiinkuljetus, nouto ja MyPack
  • Kattavat maskustavat: luottokortit, verkkopankit, osamaksu ja lasku
  • Ilmaiset toimitukset yli 79€ tilauksiin (norm. 4,90-7,90€)
  • Tilaajan oltava yli 18-vuotias

Luontaistuotemerkkiä klikkaamalla näet Luontaispörssi -tuotteet.


A.Vogel
ACKD
Axellus
Big Tree Farms
Biomed
Bringwell
CocoVi
Compeed
Detria
EBN
Ekovista
Eurovital
FAST
FINNMAX
Fitfarm
Foodin
Four Sigma Foods
Hankintatukku
Harmonia
Leader
Makrobios
Mezina
Midsona
Pharma Nord
Polar Pharma
Puhdistamo
Rainforest Foods
Valioravinto
Vianaturale
Vitabalans
Voimaruoka


Luontaispörssi on suomalainen luontaistuotekauppa, joka on erikoistunut luontaistuotteiden, superfoodien ja urheiluravinteiden myyntiin. Tämän suuren ja suositun verkkokaupan tarjonnasta löytyy laadukas valikoima, joka käsittää yli 1000 tuotetta päivittäiseen käyttöön terveydestä, hyvinvoinnista, luontaistuotteista ja ravinnosta kiinnostuneille. Luontaispörssi tarjoaa superruokien ja urheiluravinteiden lisäksi myös monipuolisen valikoiman elintarvikkeita, ja voipa tästä menestyvästä ja paljon hyviä kokemuksia keränneestä verkkokaupasta jopa tilata kodin kuntoiluvälineitä. Painoaan tarkkaileva voi helposti muutamalla hiiren klikkauksella tilata tuotteita painonhallintaan, kuten ateriankorvikkeita, joko yhteen Luontaispörssin tarjoamista noutopisteistä tai suoraan kotiovelle. Jos tuotteet valitaan toimitettavaksi suoraan kotiin, peritään tällöin hieman tavallista postin toimitusmaksua korkeampi hinta, 7,90 euroa. Luontaispörssissä asioiminen on hyvin kätevää ja helppoa, ja luotettavia ja turvallisia maksutapoja tarjotaan monia, samoin kuin erilaisia toimitusvaihtoehtoja löytyy paljon. Luontaispörssistä löytyy varmasti jotain jokaiselle sopivaa. Tilatut tuotteet Luontaispörssi toimittaa hyvinkin nopeasti ja edullisesti. Yleensä tavaran toimituksessa kestää noin 1 – 4 arkipäivää, ja hinnat vaihtelevat toimitustavasta ja tilauksen suuruudesta riippuen ilmaisesta toimituksesta aina 19,90 euron Eurooppaan lähetettäviin Itella Priority -paketteihin.

Tuotteiden ostaminen Luontaispörssistä on erittäin yksinkertaista eikä vie paljon aikaa. Verkkokaupassa tuotteita voi hakea ”tuotehaku” -toiminnolla. Tuotteita voi hakea joko käyttötarkoituksen (esim. luontais & terveys), tuotenimen (kuten Regulat tai Easymed) tai valmistajan mukaan. Vaihtoehtoja löytyy paljon, ja siksi verkkokaupassa asioiminen onkin niin kätevää. Erilaisiin tuotteisiin voi rauhassa tutustua ja ottaa selvää niiden valmistusaineista, vaikutuksista ja vaikkapa valmistajan eettisyydestä ennen ostopäätöksen tekoa. Oikean tuotteen tai tuotteiden löydyttyä ne ”lisätään ostoskassiin”, klikkaamalla kyseenalaista painiketta. Ostoskassin saldo ja siihen lisätyt tuotteet ovat koko ajan näkyvillä, ja jos tuotetta ostetaan useampi kuin yksi kappale, niin verkkokaupan laskuri antaa ostajalle automaattisesti määräalennuksen. Kun kaikki tuotteet on lisätty ostoskasiin, niin ei muuta kuin kassalle maksamaan yhdellä monista tarjotuista maksuvaihtoehdoista. Luontaispörssi pyytää täyttämään yhteystiedot, ja on myös mahdollista luoda käyttäjätili, jolloin saat omat käyttäjätunnuksesi. Näitä tunnuksia käyttämällä luontais- ja muiden tuotteiden ostaminen on entistäkin nopeampaa ja helpompaa, koska yhteystietoja ei tarvitse täyttää joka kerta verkkokaupassa asioidessa uudestaan.

Luontaispörssi tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden käyttää erilaisia kampanjakoodeja, jotka tarjoavat huimia alennuksia ja hienoja tarjouksia netin verkkokaupassa asioidessa. Myös lahjakortteja on tarjolla, ja lahjakortti tähän supersuosittuun ja luotettavaan luontaistuotekauppaan ei olekaan lainkaan hullumpi idea anopille lahjaksi sen sadannen sukkaparin sijaan. Lahjakortit ja kampanjakoodit aktivoidaan ja hyödynnetään siten, että ostoskorista tilattujen tuotteiden alta löytyvään kohtaan ”aktivoi lahjakortti” tai ”aktivoi kampanja”, syötetään lahjakortista löytyvä- tai kampanjakoodi. Luontaispörssi tarjoaa myös asiakkailleen ilmaisen bonuslahjan, kun ostosten kokonaishinta ylittää 50 Euroa. Nämä upeat tilaajalahjat löytyvät verkkokaupan bonustuotteet osastolta, ja ne tarjotaan asiakkaalle veloituksetta. Erilaisia tarjouksia ja alennuksia löytyy Luontaispörssistä jatkuvasti. Erittäin hyödyllinen vinkki kaupassa asioivalle on kurkistaa ”löytökori” osastolle, missä myydään monia huipputuotteita superedulliseen hintaan, johtuen esimerkiksi tuotteen lähentyvästä parasta ennen päiväyksestä tai tuotteen valikoimasta poistumisesta.

Luontaispörssi lyhyesti

  • Laaja ja kattava valikoima luontais-, ja terveystuotteita, elintarvikkeita, painonhallintatuotteita ja paljon muuta
  • Voit valita mieleisesi toimitustavan; Postin noutopaketti tai Smartpost-paketti (noudetaan Smartpost-automaatista), hinta 4,90 euroa. Business day 14 ja 21 jakelupaketit kotiin, 7,90 euroa. Hintoihin lisätään postiennakkomaksu 4,50 euroa
  • Lyhyet toimitusajat, yleensä noin 1 – 4 arkipäivää
  • Monipuoliset ja luotettavat maksutavat: muun muassa eri pankkien verkkopankkitunnukset, maksut luottokortilla, postiennakko, Klarnan tarjoama lasku- ja tilimaksupalvelu tai maksu tuotetta noutaessa (nouto varastomyymälästä – tilauksen voi maksaa pankkikortilla tai käteisellä)
  • Luontaispörssin verkkotoiminnat ovat hyvin selkeitä, turvallisia ja helppokäyttöisiä. Siksi luontaispörssi onkin luontainen valinta!

 
Siirry alkuun