Luontaistuotteet.com


VesteralensNaturprodukter

Vesterålens Naturprodukter

(0)
4 1 5 1
  • Laadukkaat Omega3-tuotteet
  • Toimituskulut 0-3,50€ lähetystavasta  ja tuotemäärästä riippuen
  • Toimitustapa Posti
  • Maksutapana vain lasku 
  • Pitkä toimitusaika ensimmäisessä tilauksessa

Vesterålens Naturprodukter on toiminut Pohjoismaissa jo yli 20 vuoden ajan tarjoten asiakkailleen omega3-tuotteita. Vesterålens Narutprodukter tarjoaa asiakkailleen kätevää kestotilausta, jolloin Vapaakierto Omega3 -tuotteita lähetetään asiakkaalle aina sovituin määräajoin. Vesterålen Naturprodukter -verkkokaupasta voi tilata tuotteita myös kertatilauksena. Kestotilaaja saa toimituksen aina ilman toimituskuluja, mutta muuten toimituskulu on 3,50€. Kertatilausten kohdalla toimitus on myös ilmainen, mikäli asiakas ostaa tuotteita yli 60 eurolla. 

Omega 3- tuotteet kotiin säännöllisesti

Vesterålens Naturprodukter tuotteista erityisesti Vapaa Omega3 -tuotteet ovat saaneet suosiota. Verkkokaupasta löytyy myös kaksi muuta tuotetta, joissa on kalsiumia ja magnesiumia sekä Argus Mustikassa luteiinia, A-vitamiinia, sinkkiä ja E-vitamiinia. Vapaakierto Omega3- tuotteissa on käytetty "Friend of the Sea" -sertifioitua kalaöljyä. Vapaakierto Plus -tuote sisältää lisäksi D-vitamiinia, K-vitamiinia ja kalsiumia sekä B6-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Useissa tuotteissa tulee mukana D-vitamiinia, joten D-vitamiinin saantimäärä on hyvä laskea, jos käyttää useampaa valmistetta kerralla. Vesterålens Naturprodukter antaa yleensä hyviä tarjouksia uusille tilaajille ja yleensä kestotilaajana saa tuotteita myös edullisemmin, mitä kertatilauksessa.

Tilaa luontaistuotteet laskulla

Ensimmäisen tilauksen kohdalla toimitusaika on yleensä n. 14 päivää. Seuraavan paketin voi sopia etukäteen, jolloin tuotteet saa aina haluttuna aikana. Kestotilauksen voi peruttaa milloin vain, mutta jos tuotteet on juuri ehditty lähettää, ne täytyy vielä maksaa. Kestotilaukseen voi tehdä myös muutoksia olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. Tuotteet maksetaan aina tilauksen mukana tulevalla laskulla. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä numeroon 0800-1-22266 arkisin klo 8.30–16.30. Asiakas voi myös lähettää sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@vnp.fi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun