Luontaistuotteet.com


Luontaistukku

Luontaistukku

(5)
4.0 5 5 1
 • Ei toimituskuluja
 • Nopea toimitus

  Luontaistukku.fi myy tuotteitaan vain omassa verkkokaupassa

  Luontaistukku on perustettu vuonna 2012, jolloin yritys toi maahan ja pakkasi myyntiin luontaistuotteita. Luontaistukku on valmistanut omia ravintolisiä vuodesta 2017 alkaen ja toiminta on painottunut nykypäivänä juuri omaan laadukkaaseen tuotantoon. Luontaistukku onkin laajin kotimainen ravintolisien tuotesarja. Luontaistukun tuotteita ei ole missään muualla myynnissä, joten ilman välikäsiä tuotteita on mahdollista myydä varsin edulliseen hintaan. Luontaistukku.fi -verkkokaupassa on myynnissä laaja valikoima luontaistuotteita, ravintolisiä sekä superfoodia. Verkkokauppa on selkeä käyttää ja tuotteita on laaja valikoima. 

  Luontaistukun oma tehdas valmistaa ravintolisiä Suomessa

  Lähes kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa Luontaistukun omalla tehtaalla, jolloin laadunvalvonta on tarkkaa. Luontaistukun ravintolisissä ei ole turhia lisäaineita ja kaikki raaka-aineet ovat laadukkaita. Yli 95% kaikista Luontaistukun tuotteista on valmistettu Luontaistukun omassa tehtaassa Suomessa. Myös myynti on omaa, jolloin välikädet eivät nosta lisäravinteiden hintoja.  

  Luontaistukku lähettää tuotteet jopa samana päivänä

  Luontaistukun oma valikoima on laaja ja verkkokauppa lähettää tuotteet tehokkaasti asiakkaalle. Paketti pääsee postiin usein jo tilauspäivänä, joten asiakas saa tuotteet kotiin 1-3 arkipäivän aikana. Luontaistukku ei peri tilauksista ollenkaan toimituskuluja. Avaamattomilla tuotteilla on ilmainen 30 päivän palautusoikeus. Asiakaspalvelussa voi myös joustavasti peruttaa tai tehdä muutoksia tilaukseen. Asiakaspalvelu on puolestaan auki arkisin klo 10-16. Asiakaspalvelu toimii sähköpostilla sekä puhelimen välityksellä. Asiakas voi tehdä tilauksen myös puhelimitse, mutta tällöin luottotiedot tarkistetaan aina tilauksen yhteydessä.
  Siirry alkuun