Luontaistuotteet.com
House of Organic

House of Organic luontaistuotteet

(1)
4.0 1 5 1
 • Nopeat 1-3 arkipäivän toimitukset
 • Toimituskulut 3,90-5,90€ lähetystavasta riippuen
 • Toimitustavat: kirje, postipaketti, pakettiautomaatti
 • Maksutavat: yleisimmät verkkopankit, luottokortit, Klarna erämaksu ja lasku

  Luontaistuotemerkkiä klikkaamalla näet House of Organic -tuotteet.


  Aco
  Acorelle
  Aqua Oleum
  Biomed
  Biona
  Clipper
  Doves Farm
  Ecover
  Foodin
  Lavera
  Logona
  Madara
  Puhdistamo
  Pukka
  Renee Voltaire
  Sonett
  Sunspelt
  Urtekram
  Weleda


  House of Organic on yksi suurimmista kotimaisista luonnonkosmetiikkaan ja luonnonmukaisin hyvinvointituotteisiin erikoistuneista verkkokaupoista. Se toimii useille merkeille myös maahantuojana. House of Organic verkkokauppa myy yli 80 tuotemerkkiä Suomesta ja maailmalta, niin tunnettuja huippumerkkejä kuin pieniä suomalaisia merkkejä, joilla ei ole edes sertifikaattia. House of Organic on kuitenkin tarkka verkkokaupan sisällöstä, joten siellä myydään ainoastaan tuotteita, jotka läpäisevät luonnonkosmetiikalle asetetut määritelmät. Pienillä suomalaisilla toimijoilla ei välttämättä ole ollut vielä resursseja hankkia kalliita sertifikaatteja.

  House of Organic tuotemerkit

  House of Organicin tuotemerkit ovat muun muassa: Attitude, Avril Organic, Baldini, Ben & Anna, Benecos, Biosolis, Cattier Paris, Conscious, Cultivator´s kasvivärit, DABBA, Eco By Sonya, Ecodenta, Egyptian Magic, Emma Noël, Everyday Minerals, Evolve Organic Beauty, Faith In Nature, Flow Kosmetiikka, Foodin, House of Organic, HURRAW!, Hyvän Olon Maailma, Infinita, Inika Organic, Lavera, Lilly's Eco Clean, Lily Lolo, MIA HÖYTÖ Cosmetics, Mossa, NORDIQ Nutrition, Nubian Heritage, Nurme, Patyka, Prana On, Puhdistamo, Pukka, Solgar, Terranova, Urtekram, Vitashine ja Weleda. House of Organic toimii maahantuojana muun muassa Everyday Mineralsin tuotteille.

  Luonnonkosmetiikkaa monipuolisesti netistä

  House of Organic nettikaupan sisältö painottuu pääasiassa juuri luonnonkosmetiikkaan. Kaupan tavoitteena onkin saada laajennettua luonnonkosmetiikan markkinaa niin, että sitä myötä myös hinta laskee ja luonnonkosmetiikka nousee aidosti merkittäväksi vaihtoehdoksi markettikosmetiikan rinnalle.

   

  House of Organic nettikaupassa löytyy todella laajasti luonnollisia meikkejä: meikkivoiteet, päivävoiteet, mineraalimeikit, puuterit, peitevoiteet, silmämeikit, rajauskynät, ripsivärit, poskipunat, luomivärit, huulipunat, kynsilakat... Valikoima on erittäin laaja, ja tarjolla on useita vaihtoehtoja myös hintansa puolesta. Osa tykkää ehdottomasti mineraalimeikeistä, toiset taas vannovat perinteisen meikkivoiteen nimiin. Itselleen sopiva löytyy vain kokeilemalla.

   

  Meikkien lisäksi kaupassa on valtava määrä erilaisia luonnollisia ihonhoitotuotteita voiteista kuorinta-aineisiin, naamioihin ja öljyihin. On vartalonhoitoon tarkoitetut tuotteet, aurinkotuotteet, luonnonmukaiset aurinkovoiteet suojakertoimilla, sekä tietysti shampoot, shampoopalat, hiustenhoitoaineet ja muut hiusten muotoiluun ja hoitoon tarkoitetut aineet. Erittäin suosittuja ja laadukkaita tuotteita ovat Cultivator's kasvipohjaiset hiusvärit, joilla voi turvallisesti värjätä myös kotiolosuhteissa, ilman että tarvitsee pelätä tulevansa pumpatuksi täyteen kemikaaleja, kuten tavallisista hiusväreistä.

   

  Katso House of Organicin jakama video Cultivator's hiusväreistä:

   

  Superfoodit, ravintolisät ja pesuaineet House of Organicista

  Oma katgoriansa on superfoodit, joita House of Organicilla on muun muassa Puhdistamosta ja Foodinilta. Siellä on viherjauheet, proteiinijauheet, öljyt, raakapatukat, supersmoothiet, marjat ja siemenet, raakasuklaat... Ravintolisien valikoima ei ole niin laaja kuin pelkästään luontaistuotteisiin erikoistuneissa nettikaupoissa, sillä House of Organic keskittyy ravintolisissä lähinnä vitamiineihin, omega-3 rasvahappotuotteisiin sekä proteiinituotteisiin.

   

  Luonnolliset puhditusaineet on turvallista valita tästä nettikaupasta. Attitude, Ecover sekä Lilly's Eco Clean merkeiltä löytyvät kaikki tuotteet kodin yleispuhdistukseen sekä tietysti astianpuhdistukseen. Näiden merkkien tuotteet eivät sisällä ylimääräisiä kemikaaleja.

  Tilaus, toimitus ja palautus House of Organic

  House of Organic on perinteinen, nopea ja joustava verkkokauppa, jonka tilausprosessista ei tarvitse mainita mitään, se on yksinkertainen. Tuotteet toimitetaan nopeasti muutaman arkipäivän sisällä joko kirjeenä tai postipakettina. Toimituskulut ovat edulliset 3,90-5,95 euron välillä.

   

  Tuotteet voi palauttaa, mikäli on vahingossa tilannut väärää tai tuote ei vastaa odotuksia, mutta huomaa, että pakettia ei saa olla avattu eikä tietenkään tuotetta käytetty! Tuotteiden palautusaika on normaalit 14 vuorokautta. Mikäli huomaat tuotteessa ongelman tai puutteen, ole reklamaatioasioissa suoraan ensin yhteydessä verkkokauppaan.


  Siirry alkuun