Luontaistuotteet.com


Luontaistuotemarket

Luontaistuotemarket

(8)
 • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
 • Toimitustavat: postipaketti, Ärräpaketti, kirje
 • Maksutavat: Yleisimmät verkkopankit ja luottokortit
 • Toimistumaksut: 6,50-6,90€

  Verkkokauppa on lopettanut toimintansa. Katso muut luontaistuotekaupat tästä


  Luontaistuotemarket on kotimainen luontaistuotekauppa netissä, jonka valttikortteja on ennen kaikkea nopeus ja tarkka valikoima. Luontaistuotemarketista löytyvtä tarkoin valikoidut laatutuotteet kaikenlaisiin vaivoihin. Luontaistuotemarketista löydät avun syksyn väsymykseen, talven flunssakierteeseen, lihasten kramppeihin, kynsien lohkeiluun, huonoihin yöuniin, silmien kirvelyyn ja moniin muihin arjen pieniin vaivoihin. Luontaistuotemarketin tuotteita ei ole kuitenkaan tarkoitettu korvaamaan lääkkeitä.

  Luontaistuotteet eri kehon ja mielen alueille

  Luontaistuotemarket on jaotellut hyvin ja selkeät tuotteet erilaisten kehon ja mielen alueiden mukaan. Nettikaupasta löytyvät tuotteet aivoille, mielialaan ja muistille, antioksidantit, luontaistuotteet diabeteksen ja verensokerin tasapainottamiseen, flunssan hoitoon, kurkku- ja nenävaivoihin, hiusten ja kynsien vahvistamiseen, ihoon ja ihonhoitoon, intiimituotteet, kehon puhdistukseen, kilpirauhasongelmiin, monipuolisesti kivennäis- ja hivenaineet, luontaistuotteet näköön ja kuuloon, nivelille, lihaksille ja luustolle, painonhallintaan, seksuaalisuuteen, sydämeen ja verisuoniin, parempaan uneen ja nukahtamiseen, vastustuskyvyn ja immuunijärjestelmän vahvistamiseen, vatsa- ja ruoansulatusongelmiin, yleiseen vireyteen ja jaksamiseen sekä tietysti monipuolisesti hyvät vitamiinit.

  Luontaistuotemerkit

  Luontaistuotemarketista löytyy kymmeniä tunnetuimpia luontaistuotemerkkejä Suomesta ja maailmalta. Muun muassa Möller, Bioteekki, Puhdas+, Vitatabs, Colonic Plus, Tohtori Tolonen, NordiMinerals, Pharma Nord Bio, NordiVita... Sekä monia muita luotettavia luontaistuotemerkkejä.

  Syksyllä tehostetut antioksidantit ja D-vitamiini

  Syksyn tullen on tärkeää huolehtia, että elimistö on valmis ottamaan vastaan talven haasteet: pimeyden, viipymisen sisätiloissa, hengitysilman kuivumisen sekä pöpöjen aktiivisen liikkumisen. Suomen korkeuksilla supervaloisa aika on eksrtalahjaa, mutta sen vastapainoksi kärsimme pimeydestä saman ajan. Suurimmalla osalla suomalaisia kärsii D-vitamiinin vajauksesta, kun iho ei pääse tuottamaan sitä käytännössä lainkaan puoleen vuoteen talviaikaan. Olisi tärkeää syödä kalaa ainakin kolme kertaa viikossa, mutta käytännössä harva suomalainen syö enää kalaa tätä määrää.

   

  Parhaat lääkkeet syksyn ja talven haasteisiin onkin varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti sekä antioksidanttien eli käytännössä C- ja E-vitamiinien sekä sinkin saanti. D-vitamiinia saa Luontaistuotemarketista ainakin Bioteekin kätevänä purutablettina, joka maistuu myös lapsille. Lapsille kuitenkin suosituin tuote on Sanasol -monivitamiini- ja kivennäisvalmiste, josta lapsi saa riittävän annoksen kaikkea, josta nyt talven aikana saattaa tulle puutetta.

  Tilaus ja toimitus Luontaistuotemarketista

  Luontaistuotemarketin tuotteita pakataan ja lähetetään jokaisena arkipäivänä, joten tuotteet ovat asiakkaan kotona vain 1-3 päivässä! Toimitusmaksu on edullinen 6,50-6,90 euroa. Maksuvälineinä käyvät kaikki yleisimmät maksutavat, paitsi ei postiennakko.

   

  Luontaistuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, avattuja tuotteita ei voi palauttaa, paitsi jos niissä on jotain reklamoitavaa.
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Pettynyt1
  Ei tullut tilauksen etenemisestä sähköposteja, tai lähetyksen seurantakoodia. Firmaan ei ole puhelinnumeroa, vain sähköposti joihin kaikkiin sähköposteihin eivät vaivaudu vastaamaan.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun