Voimia.com

Voimia.com

32.7
(3)
 • Nopeat 1-3 arkipäivän toimitukset
 • Ilmaiset toimitukset yli 60€ tilauksiin (norm. 6.50€)
 • 10 euron alennuskuponki kaikille yli 100e tilauksen tehneille
 • Maksutavat: Verkkopankit, luottokortit, Klarna tili ja lasku, Paypal

  TOP 50 luontaistuotteet: Voimia.com

 • Luontaistuotemerkkiä klikkaamalla näet Voimia.com -tuotteet.
  Voimia.com on todella monipuolinen kotimainen ja luotettava luontaistuotteiden ja superfoodien verkkokauppa, jossa on lähes 2000 tuotetta valikoimissa. Voimia.com tuotteet ovat kaikki turvallisia, eettisiä ja puhtaita tuotteita. Tuotesisällöstä löytyy niin vitamiineja, superfoodeja, luontaistuotteita, lisäravinteita, itsehoitotuotteita ja tarvikkeita kuntoiluun ja rentoutumiseen.

   

  Voimia.com toimii Helsingissä, missä sillä on myös noutokioski verkkokaupan asiakkaiden ilmaisessa käytössä. Näin pääkaupunkiseudun asiakkaat voivat noutaa verkkokaupasta tilatut tuotteet täysin ilmaiseksi noutokioskista.

  Voimia.com myytävät tuotemerkit

  Voimia.com verkkokaupassa myydään 50 eri tuotemerkin tuotteita, kotimaisia ja ulkomaisia. Tuotemerkkejä on muun muassa A. Vogel, AntiWir Immuu Niksi, Biomed, Bioteekki, Bringwell, CCS, CocoVi, Compeed, CuraMed, Diasporal, Efamol, Eskimo-3, Eye Q, Fazer, Frantsila, Futuro, Gefilus, Gerimax, Gymstick, Hankintatukku, Harmonia, Hübner, Ice Power, Iron Vital, Ladyvita, Leader, Leader Natural Foods, Leiras, Listerine, Litozin, Lunette, Lysi, Mezina, Midsona, Mivitotal, Möller, Muumi, New Nordic, Nozovent, Nutri Works, Ortis, Pascoe, Pharma Nord, Polar Pharma, Probi, Reformi, Regulat, Renew Life, Samarin, Sana-sol, Sensodyne, Silicea, Tena, Tri Tolonen, Valmarin, Via Naturale ja Vida.

  Vitamiinit ja luontaistuotteet

  Voimia.com verkkokaupan valikoima on todella todella laaja, etenkin juuri vitamiinien ja erilaisten luontaistuotteiden osalta. Sieltä löytyvät monivitamiinivalmisteiden ja yksittäisten vitamiinivalmisteiden lisäksi kivennäis-ja hivenainevalmisteet, erilaiset rasvahapot ja omega 3 tuotteet, luontaistuotteet hiuksille ja iholle, ikääntymiseen, kolesteroliin, sydämen ja verisuonten toiminnan vahvistamiseen, vastustuskykyyn, mielialaan, unen ja rentoutumiseen, kehon ph:n tasapainottamiseen, allergioihin, verensokerin tasapainottamiseen, yrtti-ja kasvivalmisteet, antioksidantit, energiaan...

  Luontaiselintarvikkeet

  Luontaiselintarvikkeet tuoteryhmässä on satoja eri tuotteita ruokavalion monipuolistamiseksi sekä tiheämpiravinteiseen ruokaan. Löytyy superfoodeja kaakaotuotteista viherjauheisiin, viljat ja jauhot myös gluteenittomaan leivontaan, pähkinät ja siemenet, marja- ja hedelmätuotteet, oliiviöljyt ja muut kasviöljyt kuten avokadoöljy, kahvit, tee tuotteet, makeutustuotteet ja sokerit, suolat ja etikat...

   

  Jokainen tuote on tarkkaan harkittu, ansaitseeko se paikkaansa laatuun panostavassa verkkokaupassa. Tuotemerkkejä ovat muun muassa Cocovi, Leader, Urtekram ja Voimaruoka.

  Kuntoilu ja painonhallintatuotteet Voimia.comista

  Kuntoilu ja painonhallinta on yksi tärkeä tuoteryhmä Voimia.com verkkokaupassa. Täältä löytyvät kaikki kuntoiluapuvälineet, kuten joogamatot, pilatesrullat, tasapainonauhat ja -laudat, detox- ja paastopaketit löytyvät monipuolisina pakkauksina, laihdutusvalmisteet, rasvanpolttajat, ateriankorvikkeet, mittarit ja testit.

   

  Lisäksi löytyy monenlaista aiheeseen liittyvää kirjallisuutta.

  Lisäravinteet ja lihaskunto

  Voimia.com verkkokaupassa ei olla unohdettu tosissaan kehoaan rakentavia. Aktiivisesti liikkuvia varten löytyy aminohapot, massanlisäys lisäravinteet, tuotteet tehokkaaseen palautumiseen, proteiinivalmisteet, tehonlisääjät, urheilujuomat ja energiajuomat. Harjoitusvälineitä löytyy monipuolisesti esimerkiksi kamppailulajeihin, käsipainot, kahvakuulat ja muut kotiharjoitteluun tarvittavat välineet, hanskat ja treenimatot.

  Luonnontuotteet kauneuteen ja hyvinvointiin

  Luonnonkosmetiikkaa myydään myös Voimia.com kauneusosastolla. Luonnonkosmetiikka, silmämeikit, huulimeikit, meikkivoiteet ja puuterit tulevat upealta luonnonkosmetiikkamerkki Zuiilta. Kauneusosastolla on lisäksi saippuat, hiustenhoitotuotteet, hierontatuotteet, spa-tuotteet, aromaterapeuttiset valmisteet, tuotteet saunomiseen, erotiikkaan, tunnelmointiin ja parempaan uneen ja rentoutumiseen.

  Voimia.com tilaus ja toimitus

  Voimia.com verkkokaupan tilaus toimitetaan nopeasti 1-3 arkipäivän kuluessa, yli 60 euron tilauksen ilman postikuluja. Alennuskoodit kannattaa hyödyntää ja aktivoida ostoskorissa ennen maksamista. Tällä hetkellä jokainen yli 100 eurolla tilannut saa 10 euron alennuskoodin kaupan päälle!

  Voimia.com asiakaspalvelu

  075 328 5108

  Arkisin 11-16

  info@voimia.com  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun