Luontaistuotteet.com
FitnessFirst

FitnessFirst

(9)
2.8 9 5 1
 • Ilmaiset toimitukset yli 57€ tilauksiin (norm. 3.90€ - 11,90€)
 • Ilmainen kotiinkuljetus yli 107€ ostoksiinToimitustavat: posti ja matkahuolto
 • Toimitusaika: 1-3 arkipäivää
 • Maksutavat: Verkkopankit, luottokortit sekä Collector lasku ja osamaksu
 • Halvimman hinnan takuu

  FitnessFirst on luomuruokien ja superfoodien sekä ravintolisien verkkokauppa, jossa valikoima on vedetty hieman vielä pidemmälle ja monipuolisemmaksi kuin muissa verkkokaupoissa. FitnessFirst on täysin suomalainen ja se toimii Jyväskylästä käsin. Kaikki tuotteet toimitetaan saman tien, joten ne on mahdollista saada postista jopa seuraavana päivänä! Ja mikä parasta, tuotteet ovat luomua ja puhtaita, villejä aina kun mahdollista.

  FitnessFirst puhtaat superfoodit

  FitnessFirst verkkokaupassa on tuotteita niin ruokapöytään, treeniin, painonpudotukseen, hygieniaan kuin kehon puhdistukseenkin. FitnessFirst on tarkka siitä, että kaikki verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat puhtaita, laadukkaita tuotteita, joista tuottaja saa kunnon hinnan ja kuluttaja laatua ja ravintosisältöä. Hinta ei ole tärkein seikka, vaikka siinäkin FitnessFirst lupaa hintatakuulla myydä aina tuotteen edullisimmalla hinnalla.

   

  FitnessFirstillä on oma tuotemerkki, FitnessFirst, jonka alta löytyy kaikkea mahdollista. Superfoodeja, kuten azvagndaa, msm-jauhetta, erilaisia gluteenittomaan leivontaan tarkoitettuja tuotteita, lisäravinteita treenin tueksi ja palautumiseen, öljyjä jne.

   

  FitnessFirst -tuotesarja on täysin gluteeniton, GMO-vapaa, lisäaineeton, säilöntäaineeton ja aina luomua, sekä parhaassa tapauksessa villiä. Tuotteet on pakattu suuriin pakkauksiin luontoa säästäen, tällöin tietysti myös rahapussi kiittää. FitnessFirst tuotesarjassa on muun muassa inkiväärijauhetta, kookosöljyjä, monenlaisia pähkinä- ja siemensekoituksia niin välipalaksi kuin ruuan lisäkkeeksi. Kannattaa tutustua sarjaan verkkokaupan tehtaanmyymälä -alasivulla.

  FitnessFirst lisäravinteet

  FitnessFirst tuotesarjassa on todella laadukkaita lisäravinteita ja ravintolisiä treenin tueksi ja yleisesti osaksi laadukkaampaa ja terveempää elämää. Valikoimasta löytyy vahvoja antioksidantteja tukemaan vastustuskykyä, todella puhtaita ja hyviä kalaöljyjä ja muita öljyjä kapseleissa ja nestemäisenä, monipuoliset magnesiumtuotteet, msm-tuotteet, entsyymit, probiootit ja maitohappobakteerit ruuansulatusta avustamaan, hiivasienen häätöön sopivat tuotteet, vitamiinilisät, tuotteet painonpudotukseen ja laihdutukseen sekä nivelten ja ihon hyvinvointiin.

  Tuotteiden tilaus ja toimitus

  FitnessFirst on palvelultaan aivan huipputason verkkokauppa, tuhannet asiakkaat ovat antaneet jatkuvasti täysiä pisteitä laadukkaasta palvelusta! Tuotteiden tilaus on helppoa ja nopeaa selkeästä ulkoasusta ja kaupan rakenteesta johtuen. Maksaminen tapahtuu verkkopankissa, luottokorteilla ja laskulla, maksaminen on 100% turvallista.

   

  Tuotteiden toimitus on myös luku sinänsä, sillä se on ilmaista yli 57€ ostoksissa ja yli 107€ ostokset tuodaan ilmaiseksi kotiovelle - seuraavana päivänä! Postikulut ovat normaalistikin todella edulliset. Toimitus lähetetään saman tien, joten parhaimmillaan tuotteet voi noutaa omasta postista seuraavana päivänä!

  Hintatakuu

  FitnessFirst lupaa tuotteilleen hintatakuun, eli se korvaa täysimääräisenä erotuksen, mikäli asiakas löytää saman tuotteen jostain toisesta kotimaisesta verkkokaupasta tai kivijalkaliikkeestä edullisemmalla hinnalla kahden viikon sisällä ostoksesta. Hintatakuu ei koske tarjouksessa olleita tai kampanja-alennuksella saatuja tuotteita eikä valikoimasta poistuneita tuotteita.

  FitnessFirst yhteystiedot ja asiakaspalvelu

  FF Online

  Alasinkatu 1-3

  40320 Jyväskylä

  Puh: 045-3125786 (arkisin 09-16)

  E-mail: asiakaspalvelu@fitnessfirst.fi


  Siirry alkuun