Luontaistuotteet.com


Jokkanatural

Jokkanatural

(1)
 • Ilmaiset toimitukset yli 50e tilauksiin (norm. 4,90-11,10€)
 • Kotiinkuljetus 22€
 • Tuotteet voi maksaa myös Klarnan, Jouston, ja Everyday.fin laskulla tai osamaksulla

  Jokkanatural on täysin kotimainen luonnonmukaisten superfoodien, ruokien sekä kosmetiikkatuotteiden verkkokauppa. Jokkanatural on oma oma tuotemerkkinsä, joka tuotetaan reilusti, luonnonmukaisesti ja kestävästi kaikkien vaadittavien luomustandardien mukaisesti. Jokkanatural superfoodit ovat siis todella kestäviä, niissä ei ole tehotuotettuja ja lannoitettuja tuotteita, kuten valitettavaasti joissakin superfoodeissa on.

   

  Jokkanatural toimii Espoossa. Se on saanut inspiraationsa tietysti Suomen luonnosta, mistäpä muustakaan. Jokka on saamea ja tarkoittaa jokea, mikä kuvaa hyvin Jokkanatural tuotteiden ideaa olla mahdollisimman terveellisiä, ihmisen hyvinvointia tukevia ja luonnonmukaisia.

   

  Jokkanatural tuotemerkin alta löytyy laadukkaita superfoodeja, kuten erilaisia marjoja, inka-, goji-, mulperi- jne marjat, ei kylläkään valitettavasti suomalaisia marjoja, joissa niinikään on todella hyvä ravintoainepitoisuus. Suomalaisia puhtaita luomumarkamehuja kyllä löytyy verkkokaupasta. Jokkanatural merkin alla on myös raakakaakaota, hamppuproteiinia, carobjauhetta, herneproteiinia, chlorellaa, acaijauhetta jne.... Lisäksi verkkokaupasta löytyy myös välipalapatukoita ja energiageelejä, nämäkin tietysti täysin luomulaatuisina ja vegaanisina, erilaisiin urheilusuorituksiin ja muuten välipaloina käytettäviksi.

  Luonnonkosmetiikkaa nettikaupasta

  Jokkanatural haluaa tarjota luonnollista ja terveellistä elämää myös iholle. Siksi verkkokaupan valikoimassa on Flow-tuotemerkiltä esimerkiksi luomulaatuisia eteerisiä öljyjä sekä saippuoita, muun muassa erittäin suosittuja shampoopaloja, joilla voi korvata kemiallisia tensidejä sisältävät shampoot.

  Jokkanatural alennuskoodit

  Jokkanatural tarjoaa välillä alennuskoodeja asiakkaidensa käyttöön ja hyödyksi. Alennuskoodien olemassaoloa ei voi tietää muuten kuin seuraamalla Jokkanaturalia joko uutiskirjeellä tai tämän sivuston kautta. Päivitämme uusimmat alennuskoodit sivuillemme, heti kun niitä ilmenee. Mikäli käytät säännöllisesti Jokkanaturalin tuotteita, alennuskoodit voivat olla usein todella rahanarvoisia!
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Pekka4
  Testasin Jokka Natural superfoodeja -25% alella, tulivat nopeasti ja tuotteet olivat juuri sitä mitä olettikin! Alennusta tosiaan ei ole enää, jota tällä sivulla mainostetaan...

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun