Luontaistuotteet.com


Urheilutuote.fi

Urheilutuote.fi

(1)
 • Luontaistuotteet ja Superfoodit
 • Nopea 1-4 arkipäivän toimitus
 • Toimituskulut 4,90€ ja yli 70€ tilauksiin ilmaiset toimitukset
 • Maksutavat: Pankkikortti, Verkkopankit, Luotto ja Tili

  Luontaistuotemerkkiä klikkaamalla näet Urheilutuote.fi -tuotteet.


  EBN
  FINNMAX
  Foodin
  Leader
  Perskindol
  Voimaruoka


  Verkkokauppa on lopettanut toimintansa. Katso muut luontaistuotekaupat tästä

  Urheilutuote.fi on luotettava, suomalainen verkkokauppa, joka toimii Kuopiossa. Urheilutuote.fi verkkokauppa tarjoaakin ilmaisen kotiinkuljetuksen tuotteilleen Kuopion alueella. Urheilutuote.fi verkkokaupasta löytyvät kaikki tarvittavat luontaistuotteet, lisäravinteet, vitamiinit ja superfoodit, joita urheilijat ja ihan huvikseenkin treenaavat tarvitsevat treenin tueksi.

   

  Urheilutuote.fi verkkokaupan valikoimissa on laajasti sekä pienet että isot pakkaukset erilaisia proteiinivalmisteita, hiilarivalmisteita sekä muita palautumista edistäviä valmisteita. Verkkokaupasta löytyvät energiajuomat, ja energiageelit, aminohapot, kreatiinit ja tehonlisääjät, rasvanpolttoon ja painonhallintaan liittyvät tuotteet sekä erilaiset luonnolliset vitamiinit ja kivennäisaineet.

   

  Urheilutuote.fi verkkokaupassa myydään superfoodeja, joita monet urheilijat käyttävät treenin tukena. Superfoodeista siellä on esimerkiksi tuotteita Voimaruoka ja Foodin merkeiltä, Maca-jauhetta, Spirulinaa, Chia-siemeniä, kookosöjyä, MCT-öljyä, MSM-jauhetta... Ideana on, että samasta kaupasta saa kaikki tuotteet, joita fitnessissä tai kovassa treenissä tarvitaan. Superfoodeista treenaaja saa hyödyllisiä ravintoaineita tehokkaasti ja luonnollisesti. Superfoodien käytöstä urheilun tukena onkin todella hyviä kokemuksia. Kannattaa seurata Urheilutuote.fi alennuskoodeja, superfoodeista voi olla erikseenkin alennuskoodi.

  Urheilutuote.fi tuotteiden toimitus

  Urheilutuote.fi verkkokaupassa on tuotteilla todella nopeat toimitusajat: verkkokauppa lupailee 1-4 päivän toimituksen. Tuotteet voi myös noutaa Urheilutuotteen varastolta Kuopiosta sovitusti.

  Urheilutuote.fi pakettien toimituskulut ovat seuraavat: kirje, 4,90€, postipaketti 6,90€, postin Pakettiautomaatti 6,90€, Matkahuolto 6,90€, Matkahuolto Lähellä-paketti 6,90€. Ilmaiset toimituskulut annetaan kaikkii yli 70 euron tilauksiin ja Kuopion alueella tuotteet saa ilmaiseksi kotiin. 

  Urheilutuote.fi yhteystiedot

  puh. 044 331 8669

  myynti@urheilutuote.fi

  Urheilutuote.fi lyhyesti

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun