Luontaistuotteet.com
Hyvinvoinnin Tavaratalo

Hyvinvoinnin Tavaratalo

2.7 101 5 1
 • Suurin suomalainen
 • Kattavat maksutavat: luottokortit, verkkopankit, osamaksu ja lasku
 • Joustavat toimitustavat: Posti, pakettiautomatti, MyPack ja kotiinkuljetus
 • Yli 89 € tilauksissa ilmainen toimitus (norm. 4,95 €)

  Suosituimmat luontaistuotteet: Hyvinvoinnin Tavaratalo

 • Luontaistuotemerkkiä klikkaamalla näet Hyvinvoinnin Tavaratalo -tuotteet.


  A.Vogel
  ACKD
  Aco
  Acorelle
  Aduki
  Allevo
  Amazonas
  Aqua Oleum
  Arctic Warriors
  Atkins
  Baba de Caracol
  Big Tree Farms
  Bio Planete
  Biokia
  Biolatte
  Biomed
  Biona
  Bioteekin
  Born to Bio
  Clipper
  CocoVi
  Detria
  Diasporal
  Doves Farm
  Ecover
  Ekovista
  Enzymedica
  Eskimo3
  FAST
  Fitfarm
  Foodin
  Frantsila
  Fructolax
  Gefilus
  Govinda
  Greenfinns
  Hanf & Natur
  Hankintatukku
  Higher Living
  Holle
  Karin Havupuu
  Ladyvita
  Lavera
  Leader
  Lifefood
  Logona
  Lovechock
  Lysi
  Madara
  Makrobios
  Masajo
  Mezina
  Möller
  Natura Media
  Naturdiet
  New Nordic
  Nutrilett
  Ombar
  Organic Health
  Pascoe
  Perskindol
  Pharma Nord
  Polar Pharma
  Puhdas+ Caps
  Puhdistamo
  Pukka
  Reformi
  Regulat
  Renee Voltaire
  Salus
  Sanasol
  Silicea
  Skin Blossom
  Sonett
  Sonnentor
  Sunspelt
  Superfruit
  Supermood
  Urtekram
  Valioravinto
  Vianaturale
  Vida
  Vitabalans
  Voimaruoka
  Weleda
  Yogitea


  Hyvinvoinnin Tavaratalo on yksi Suomen suurimmiksi kasvaneista internetin verkkokaupoista, joka myy terveyttä ja hyvinvointia edistäviä sekä luontaistuotteita. Se tarjoaa asiakkailleen monipuolisen ja laajan valikoiman erilaisia tuotteita aina luonnonkosmetiikasta ekologisiin pesu- ja puhdistusaineisiin, sekä urheiluravinteisiin ja reilun kaupan tuotteisiin. Kokemuksia asioimisesta Hyvinvoinnin Tavaratalossa löytyy paljon, ja useimpien mukaan kaupassa asiointi on helppoa ja kätevää, sekä asiakaspalvelu ystävällistä ja toimivaa. Tämä edustaakin niitä arvoja, joihin tämä hyvää vointia ja terveyttä edistävä liike panostaa: reiluun, yksilölliseen ja helposti tavoitettavissa olevaan asiakaspalveluun. Tarjoaapa Hyvinvoinnin Tavaratalo luontaistuotekauppa asiakkailleen jopa ilmaista terveysneuvontaa. Voit nimittäin kysyä apua fytonomilta, joka henkilökohtaisesti palvelee sinua ja opastaa juuri sinulle sopivien luontais- ja terveyttä edistävien tuotteiden valinnassa. Hyvinvoinnin Tavaratalo suosii myös kestävää kehitystä ja haluaa vaikuttaa myös globaaliin hyvinvointiin planeetallamme, joka jo natisee liitoksissaan suurten massojen ajattelemattomuuden ja yhä kasvavan kulutuskulttuurin seurauksena. Tämä yritys siis antaa esimerkkiä kierrättämällä pakkaus- ja jätemateriaalit, sekä valitsemalla aina kestävimpien mahdollisten materiaalin käytön, ja myös puhdistusaineissa ja muissa käyttötarvikkeissa suositaan ekologisia vaihtoehtoja. Hyvinvoinnin Tavaratalon verkkokaupassa on tarjolla suuri valikoima Reilun Kaupan tuotteita. Hyvinvoinnin Tavaratalo haluaakin olla paitsi luonnontuotteita myyvä menestyvä liikeyritys, myös kantaa ottava ja esimerkkiä antava vaikuttaja.

  Hyvinvoinnin Tavaratalo perustettiin vuonna 2004 perheyritykseksi luontaistuotteita myyvänä kauppana. Nykyään yrityksen valikoimasta löytyy yli 4,000 tuotetta, joita voi helposti ja kätevästi tilata ja maksaa internetin kautta. Tuotevalikoima on hyvin laaja: luontaistuotteiden, luomutuotteiden ja luonnonkosmetiikan lisäksi kauppa tarjoaa myös urheiluravinteet, vitamiinit ja rasvahapot, tuotteet painonhallintaan sekä erilaisia hygieniatuotteita ja hoitotarvikkeita. Löytyypä Hyvinvoinnin Tavaratalon tuotevalikoimasta myös tuotteita kodin ja puutarhanhoitoon, luonnollista purtavaa lemmikeille sekä erilaisia kirjoja ja oppaita terveellisempään elämään ja elämäntapoihin. Asiakkailleen tämä verkkokauppa tarjoaa erilaisia kanta-asiakasohjelmia, ja bonuspisteiden kerääntyessä edut tietenkin kasvavat. Kanta-asiakasohjelman etuja (kanta-asiakastasosta riippuen) ovat muun muassa ilmaiset toimituskulut, jopa 10 % bonus, VIP-asiakaspalvelu, vain kanta-asiakkaille suunnatut huipputarjoukset ja alennukset, sekä palautus- ja maksuajanpidennys mahdollisuudet. Maksutapoja tämä hyvää vointia edistävä luontais- ja muiden terveysvaikutteisten tuotteiden myyjä tarjoaa monia erilaisia. Ostokset on helppo maksaa kätevästi luottokortilla tai verkkopankkitunnuksin, ja tarjoaapa Hyvinvoinnin Tavaratalo myös erilaisia joustavia maksutapoja ja osamaksuvaihtoehtoja, kuten Everyday-joustoluotto, sekä Klarna-lasku ja Klarna-tili. Myös kampanjakoodeja ja lahjakortteja otetaan vastaan. Näitä käytettäessä täytyy vain syöttää lahjakortin numero tai kampanjakoodi sille varattuun kenttään ”ostoskorissa”. Lahjakortti ei olekaan lainkaan hullumpi lahjaidea – ja ei muuta kuin kehoa ja mieltä hellivien luontaistuotteiden ostoon yhdestä Suomen suurimmista ja arvostetuimmista netin luontaistuotekaupoista. Ja kaikki tämä tietenkin hyvällä omatunnolla!

  Miksi asioida Hyvinvoinnin Tavaratalossa?

  • Luontaistuotekaupassa on tarjolla on yli 4,000 luotettavaa ja laadukasta tuotetta aina luontaistuotteista urheiluravinteisiin, ekologisiin pesuaineisiin ja kosmetiikkatuotteisiin sekä lemmikkien ruokiin
  • Maksutavat ovat turvallisia ja vaihtoehdoiksi käy luottokortti, verkkopankkitunnukset tai osamaksuvaihtoehdot, kuten Everyday-joustoluotto, Klarna-lasku ja Klarna-tili
  • Toimitustavoissa on monta vaihtoehtoa mistä valita; toimitus joko kotiin tai yhteen noutopaikoista, joita Suomesta löytyy peräti 3000 (muun muassa R-Kioskit, Postin pakettiautomaatit, Siwa- ja Valintatalomyymälät)
  • Toimituskulut Suomeen ilmaiset, tai 2.95 Eur - 9.95 Eur riippuen toimitustavasta, noutopaikasta sekä ostosten kokonaishinnasta (kun tilauksen arvo ylittää 89 Euroa, on toimitus kirjeille ja noutopisteisiin ilmainen)
  • Lyhyet toimitusajat: tuotteen saatavuudesta riippuen 1-3 arkipäivää (ennen klo 12 tehdyt tilaukset lähtevät matkaan jo samana päivänä, noin 80 % tilauksista lähtee matkaan samana tai seuraavana päivänä tilauksen teosta)
  • Tarjolla on erinomaista henkilökohtaista asiakaspalvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  5/ 5
  Voimaruoka kaakaomassa on paras, koska se on vähiten kitkerä. Maku on pehmeä, hyvä ja ei liian karvas. Peittoaa kilpailijoiden kaakaomassat mennen tullen. Erinomainen suklaan tekoon! Tätä lisää!
  5/ 5
  Tilannut lukuisia kertoja Hyvinvoinnin.fi:stä. Joskus loistavia tarjouksia ja alekoodeja, joilla voi saada kilpailukykyiseen hintaan tuotteita. Esim. Voimaruoka 360 ostin vasta 4 pussia, kun Voimaruoka-tuotteet oli alessa. Muutenkin kiva kauppa shoppailla!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun