Hyvinvoinnin Tavaratalo

Hyvinvoinnin Tavaratalo

812.6
(81)
 • Suurin suomalainen
 • Kattavat maksutavat: luottokortit, verkkopankit, osamaksu ja lasku
 • Joustavat toimitustavat: Posti, pakettiautomatti, MyPack ja kotiinkuljetus
 • Yli 89 € tilauksissa ilmainen toimitus (norm. 2,95 - 9,95 €)

  TOP 50 luontaistuotteet: Hyvinvoinnin Tavaratalo

 • Luontaistuotemerkkiä klikkaamalla näet Hyvinvoinnin Tavaratalo -tuotteet.
  Hyvinvoinnin Tavaratalo on yksi Suomen suurimmiksi kasvaneista internetin verkkokaupoista, joka myy terveyttä ja hyvinvointia edistäviä sekä luontaistuotteita. Se tarjoaa asiakkailleen monipuolisen ja laajan valikoiman erilaisia tuotteita aina luonnonkosmetiikasta ekologisiin pesu- ja puhdistusaineisiin, sekä urheiluravinteisiin ja reilun kaupan tuotteisiin. Kokemuksia asioimisesta Hyvinvoinnin Tavaratalossa löytyy paljon, ja useimpien mukaan kaupassa asiointi on helppoa ja kätevää, sekä asiakaspalvelu ystävällistä ja toimivaa. Tämä edustaakin niitä arvoja, joihin tämä hyvää vointia ja terveyttä edistävä liike panostaa: reiluun, yksilölliseen ja helposti tavoitettavissa olevaan asiakaspalveluun. Tarjoaapa Hyvinvoinnin Tavaratalo luontaistuotekauppa asiakkailleen jopa ilmaista terveysneuvontaa. Voit nimittäin kysyä apua fytonomilta, joka henkilökohtaisesti palvelee sinua ja opastaa juuri sinulle sopivien luontais- ja terveyttä edistävien tuotteiden valinnassa. Hyvinvoinnin Tavaratalo suosii myös kestävää kehitystä ja haluaa vaikuttaa myös globaaliin hyvinvointiin planeetallamme, joka jo natisee liitoksissaan suurten massojen ajattelemattomuuden ja yhä kasvavan kulutuskulttuurin seurauksena. Tämä yritys siis antaa esimerkkiä kierrättämällä pakkaus- ja jätemateriaalit, sekä valitsemalla aina kestävimpien mahdollisten materiaalin käytön, ja myös puhdistusaineissa ja muissa käyttötarvikkeissa suositaan ekologisia vaihtoehtoja. Hyvinvoinnin Tavaratalon verkkokaupassa on tarjolla suuri valikoima Reilun Kaupan tuotteita. Hyvinvoinnin Tavaratalo haluaakin olla paitsi luonnontuotteita myyvä menestyvä liikeyritys, myös kantaa ottava ja esimerkkiä antava vaikuttaja.

  Hyvinvoinnin Tavaratalo perustettiin vuonna 2004 perheyritykseksi luontaistuotteita myyvänä kauppana. Nykyään yrityksen valikoimasta löytyy yli 4,000 tuotetta, joita voi helposti ja kätevästi tilata ja maksaa internetin kautta. Tuotevalikoima on hyvin laaja: luontaistuotteiden, luomutuotteiden ja luonnonkosmetiikan lisäksi kauppa tarjoaa myös urheiluravinteet, vitamiinit ja rasvahapot, tuotteet painonhallintaan sekä erilaisia hygieniatuotteita ja hoitotarvikkeita. Löytyypä Hyvinvoinnin Tavaratalon tuotevalikoimasta myös tuotteita kodin ja puutarhanhoitoon, luonnollista purtavaa lemmikeille sekä erilaisia kirjoja ja oppaita terveellisempään elämään ja elämäntapoihin. Asiakkailleen tämä verkkokauppa tarjoaa erilaisia kanta-asiakasohjelmia, ja bonuspisteiden kerääntyessä edut tietenkin kasvavat. Kanta-asiakasohjelman etuja (kanta-asiakastasosta riippuen) ovat muun muassa ilmaiset toimituskulut, jopa 10 % bonus, VIP-asiakaspalvelu, vain kanta-asiakkaille suunnatut huipputarjoukset ja alennukset, sekä palautus- ja maksuajanpidennys mahdollisuudet. Maksutapoja tämä hyvää vointia edistävä luontais- ja muiden terveysvaikutteisten tuotteiden myyjä tarjoaa monia erilaisia. Ostokset on helppo maksaa kätevästi luottokortilla tai verkkopankkitunnuksin, ja tarjoaapa Hyvinvoinnin Tavaratalo myös erilaisia joustavia maksutapoja ja osamaksuvaihtoehtoja, kuten Everyday-joustoluotto, sekä Klarna-lasku ja Klarna-tili. Myös kampanjakoodeja ja lahjakortteja otetaan vastaan. Näitä käytettäessä täytyy vain syöttää lahjakortin numero tai kampanjakoodi sille varattuun kenttään ”ostoskorissa”. Lahjakortti ei olekaan lainkaan hullumpi lahjaidea – ja ei muuta kuin kehoa ja mieltä hellivien luontaistuotteiden ostoon yhdestä Suomen suurimmista ja arvostetuimmista netin luontaistuotekaupoista. Ja kaikki tämä tietenkin hyvällä omatunnolla!

  Miksi asioida Hyvinvoinnin Tavaratalossa?


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Tykkään5
  Tilannut lukuisia kertoja Hyvinvoinnin.fi:stä. Joskus loistavia tarjouksia ja alekoodeja, joilla voi saada kilpailukykyiseen hintaan tuotteita. Esim. Voimaruoka 360 ostin vasta 4 pussia, kun Voimaruoka-tuotteet oli alessa. Muutenkin kiva kauppa shoppailla!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun