Verkkoapteekki.fi

Verkkoapteekki.fi

23.5
(2)
 • Hyvä valikoima luontaistuotteita
 • Nopea 1-3 arkipäivän toimitus
 • Kattavat maksutavat: kaikki yleisimmät vekkopankit, luottokortit, Paypal
 • Toimituskulut: 1,90€-7,90€ toimitustavasta ja pakkauskoosta riippuen

  Luontaistuotemerkkiä klikkaamalla näet Verkkoapteekki.fi -tuotteet.
  Verkkoapteekki.fi on nopea suomalainen apteekkituotteiden ja luontaistuotteiden sekä kosmetiikan verkkokauppa, josta suomalaisilla asiakkailla on todella positiiviset ja hyvät kokemukset. Verkkokaupalla on numero, mihin soittaa silloin, kun vastauksia ei löydy verkkosivuilta.

   

  Verkkoapteekki.fi verkkokaupan valikoima on laaja: sieltä löytyvät todella monipuolisesti ravintolisät, niin nivelille, luustolle kuin suolistollekin, intiimituotteet kondomeja ja seksivälineitä myöten, kosmetiikkatuotteet niin apteekin puolelta kuin luontaispuoleltakin, vitamiinit ja hivenaineet, tuotteet urheiluun, kuten palautusjuomat, tehonlisääjät, proteiinivalmisteet sekä muut kuntosalilla ja lenkkipoluilla tarvittavat valmisteet. Lisäksi Verkkoapteekki.fi verkkokaupassa on todella laaja valikoima erilaisia tukia ja tarvikkeita, kuten polvien, selän ja nilkkojen tuet, tarvikkeet virtsankarkailuun, lentosukat, apuvälineet hyvään uneen jne..

   

  Hyvä erikoisuus ovat kaikki testit, joita Verkkoapteekki.fi verkkokauppa välittää. Verkkoapteekista voi muun muassa tilata isyystestin ja erilaisia sukulaisuustestejä, joilla voi testata DNA:sta sukulaisuuden. Verkkoapteekista voi tilata kotiinsa laktoosi-intoleranssitestin, keliakiatestin, borrelioositestin, kolesterolitestin, erilaisia urheilussa tarvittavia testejä sekä tietysti raskaus- ja ovulaatiotestit. Tippuri- ja klamydiatestin saa niinikään tilattua Verkkoapteekista kotiin ja sen voi tehdä kotona. Verensokeri- ja kuumemittarit saa niinikään helposti ja nopeasti tilattua Verkkoapteekista.

   

  Luontaistuotteet ja apteekkituotteet verkkokaupasta nopeasti

  Verkkoapteekissa on todella laajat valikoimat sekä luontaistuotteita että apteekkituotteita. Reseptituotteita verkkokaupasta ei kuitenkaan voi tilata. Verkkoapteekista toimitetaan tuotteet todella nopeasti asiakkaalle: iltapäivään mennessä tulleet tilaukset lähetetään aina samana päivänä! Tällöin paketti tulee perille enintään kolmessa päivässä tilauksesta.

   

  Verkkoapteekissa maksuvälineinä käy verkkopankkimaksu sekä luottokortit, pankkisiirto ja Paypal maksu. Verkkoapteekki.fi verkkokaupan takana on turvallinen ja luotettava suomalainen toimija, Porvoon Vanha Apteekki sekä Suomen Verkkoapteekki.fi.

   

  Verkkoapteekki.fi asiakaspalvelu:

  avoinna arkisin 11-16, puh. 09-8133284, email info@verkkoapteekki.fi.

   

  Verkkoapteekki.fi lyhyesti

   
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Liisa Männistö4
  Nyt löytyi jalkavoide mitä olen hakenut kuukausikaupalla ja kokeillut vaikka ja mitä. BOREAS jalkavoide kympin tuote.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun