Luontaistuotteet.com


Verkkoapteekki.fi

Verkkoapteekki.fi

(4)
 • Hyvä valikoima luontaistuotteita
 • Nopea 1-3 arkipäivän toimitus
 • Kattavat maksutavat: kaikki yleisimmät vekkopankit, luottokortit, Paypal
 • Toimituskulut: 1,90€-7,90€ toimitustavasta ja pakkauskoosta riippuen

  Luontaistuotemerkkiä klikkaamalla näet Verkkoapteekki.fi -tuotteet.


  A.Vogel
  ACKD
  Aco
  Axellus
  Baba de Caracol
  Biomed
  Bioteekin
  Born to Bio
  CocoVi
  Compeed
  Detria
  Diasporal
  EBN
  FAST
  Frantsila
  Fructolax
  Greenfinns
  Hankintatukku
  Harmonia
  Ladyvita
  Lavera
  Leader
  Logona
  Lysi
  Madara
  Midsona
  Möller
  Natura Media
  New Nordic
  Nutrilett
  Pascoe
  Perskindol
  Pharma Nord
  Polar Pharma
  Puhdistamo
  Reformi
  Regulat
  Sanasol
  Tohtori Tolonen
  Urtekram
  Vianaturale
  Vida
  Vitabalans
  Voimaruoka
  Weleda


  Verkkoapteekki.fi on nopea suomalainen apteekkituotteiden ja luontaistuotteiden sekä kosmetiikan verkkokauppa, josta suomalaisilla asiakkailla on todella positiiviset ja hyvät kokemukset. Verkkokaupalla on numero, mihin soittaa silloin, kun vastauksia ei löydy verkkosivuilta.

   

  Verkkoapteekki.fi verkkokaupan valikoima on laaja: sieltä löytyvät todella monipuolisesti ravintolisät, niin nivelille, luustolle kuin suolistollekin, intiimituotteet kondomeja ja seksivälineitä myöten, kosmetiikkatuotteet niin apteekin puolelta kuin luontaispuoleltakin, vitamiinit ja hivenaineet, tuotteet urheiluun, kuten palautusjuomat, tehonlisääjät, proteiinivalmisteet sekä muut kuntosalilla ja lenkkipoluilla tarvittavat valmisteet. Lisäksi Verkkoapteekki.fi verkkokaupassa on todella laaja valikoima erilaisia tukia ja tarvikkeita, kuten polvien, selän ja nilkkojen tuet, tarvikkeet virtsankarkailuun, lentosukat, apuvälineet hyvään uneen jne..

   

  Hyvä erikoisuus ovat kaikki testit, joita Verkkoapteekki.fi verkkokauppa välittää. Verkkoapteekista voi muun muassa tilata isyystestin ja erilaisia sukulaisuustestejä, joilla voi testata DNA:sta sukulaisuuden. Verkkoapteekista voi tilata kotiinsa laktoosi-intoleranssitestin, keliakiatestin, borrelioositestin, kolesterolitestin, erilaisia urheilussa tarvittavia testejä sekä tietysti raskaus- ja ovulaatiotestit. Tippuri- ja klamydiatestin saa niinikään tilattua Verkkoapteekista kotiin ja sen voi tehdä kotona. Verensokeri- ja kuumemittarit saa niinikään helposti ja nopeasti tilattua Verkkoapteekista.

   

  Luontaistuotteet ja apteekkituotteet verkkokaupasta nopeasti

  Verkkoapteekissa on todella laajat valikoimat sekä luontaistuotteita että apteekkituotteita. Reseptituotteita verkkokaupasta ei kuitenkaan voi tilata. Verkkoapteekista toimitetaan tuotteet todella nopeasti asiakkaalle: iltapäivään mennessä tulleet tilaukset lähetetään aina samana päivänä! Tällöin paketti tulee perille enintään kolmessa päivässä tilauksesta.

   

  Verkkoapteekissa maksuvälineinä käy verkkopankkimaksu sekä luottokortit, pankkisiirto ja Paypal maksu. Verkkoapteekki.fi verkkokaupan takana on turvallinen ja luotettava suomalainen toimija, Porvoon Vanha Apteekki sekä Suomen Verkkoapteekki.fi.

   

  Verkkoapteekki.fi asiakaspalvelu:

  avoinna arkisin 11-16, puh. 09-8133284, email info@verkkoapteekki.fi.

   

  Verkkoapteekki.fi lyhyesti

   




  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  MK1
  Verkkoapteekki.fi ei palauta rahoja, jos maksettu tuote ei olekaan enää heidän valikoimassaan. Ei vastaa sähköpostikyselyihin. En suosittele, todella epäluotettava - ja ilmeisiä maksuvaikeuksia.
  Liisa Männistö4
  Nyt löytyi jalkavoide mitä olen hakenut kuukausikaupalla ja kokeillut vaikka ja mitä. BOREAS jalkavoide kympin tuote.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun