Luontaistuotteet.com


Kevytkauppa

Kevytkauppa luontaistuotteet

(2)
3.5 2 5 1
 • Toimitusaika 2-7 päivää
 • Toimitukset 6,95€, kotiinkuljetus 9,95€
 • Yli 99 euron ostoksiin ilmaiset toimitukset
 • Maksutavat: verkkopankit, maksukortit (Visa, Visa Electron ja Mastercard), Jousto (lasku ja osamaksu)

  Netissä toimivassa Kevytkauppa.fi-verkkokaupassa myydään monenlaisia tuotteita, joista saadaan apua painonpudotukseen. Kaupan tuotteiden avulla painonpudotus ja -hallinta sujuu helpommin ja maukkaammin. Verkkokaupassa myydään erilaisia ateriankorvikkeita, välipalapatukoita sekä lisäravinteita. Kaupan tuotemerkkivalikoimaan kuuluu muun muassa FitFarm, CocoVi, extraRTD ja Bite Bar. Ateriankorvikkeista löydetään erilaisia maittavia vaihtoehtoja, kuten extraVLCD-ateriankorvikkeita, patukoita, extraRTD-juomia ja VLCD Bar -patukoita. FitFarmin tuotteista voidaan ostaa esimerkiksi FitFarm Burner -laihdutusvalmistetta painonpudotusta tehostamaan, Fit Farmin patukoita sekä Omega3-kalaöljykapseleita. CocoVi-tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia suklaita, raakasuklaan valmistuspaketteja, kookosöljyjä sekä muita öljyjä, goji- ja inca-marjapakkauksia ja chia-siemenpakkauksia.

  Lisäravinteissa on tarjolla mm.  FitFarmin lisäravinteita. Kevytkauppa.fi-verkkokaupasta löydetään myös erityinen Säästökauppa-kategoria, josta voidaan ostaa käteviä ja edullisia ateriankorvikepakkauksia oman painonpudotustavoitteen mukaisesti. Säästökaupassa on tarjolla kolme erilaista pakkausta: pronssi, hopea ja kulta. Pronssi-paketti on tarkoitettu asiakkaille, joiden tavoitteena on pudottaa painoa 5-10 kg. Hopea-paketti soveltuu, kun painoa aiotaan pudottaa 7-14 kg, ja kulta-paketti, kun painoa halutaan pudottaa 10-20 kg. Paketti riittää 3-6 viikoksi valitusta ohjelmasta riippuen. Kaupassa voidaan myös koota oma paketti vähintään viikon mittaiselle dieetille, jolloin tuotteet saadaan edullisemmin kuin yksittäin ostettuna. Ruokavalmisteiden lisäksi verkkokaupassa myydään kirjoja, mittareita ja vaakoja, Gymstick-tuotteita sekä muita tuotteita. Sivustolla voidaan myös lukea paljon hyödyllistä tietoa painonpudotuksesta. Sivustolla kerrotaan siitä, miksi painonpudotus kannattaa, ja kuinka painoa voidaan pudottaa. Kevytkauppa.fi-verkkokaupasta painonpudotukseen ja -hallintaan soveltuvien tuotteiden, kuten ateriankorvikkeiden ja patukoiden, ostaminen sujuu erittäin helposti netissä. Tilaus toimitetaan asiakkaalle pakettina joko postin tai matkahuollon välityksellä noin 2-7 päivässä. Jo yli 4000 asiakkaalle on kertynyt verkkokaupasta hyviä kokemuksia. Verkkokaupan sivuilta voidaan myös lukea, millaista kokemusta asiakkaat ovat saaneet kaupasta. Asiakaspalveluun voidaan ottaa helposti yhteyttä verkkosivuilla olevalla yhteydenottolomakkeella.

  Kooste Kevytkauppa.fistä

  Kevytkauppa.fi-verkkokaupassa myydään painonhallintaan ja -pudotukseen tarkoitettuja tuotteita, kuten ateriankorvikkeita, patukoita, lisäravinteita sekä kirjoja.

  • Toimitusaika: 2-7 päivää
  • Toimitustapa: posti, Matkahuolto
  • Maksutavat: verkkopankit, maksukortit (Visa, Visa Electron ja Mastercard), Jousto (lasku ja osamaksu)
  • Toimituskulut: paketti 6,95 euroa (yli 99 euronarvoinen tilaus toimitetaan veloituksetta), postin kotiinkuljetus 9,95 euroa  Siirry alkuun