Nu3

Nu3 Luontaistuotekauppa

133.1
(13)

   Luontaistuotemerkkiä klikkaamalla näet Nu3 -tuotteet.
   Nu3 luontaistuotteisiin voidaan kätevästi tutustua netissä. Sivulle päästään parhaiten tästä. Luontaistuotevalikoima on erittäin laaja, joten ehkäpä on parasta lyhyesti kuvata kaikki tuoteryhmät. Näin voidaan paremmin hahmottaa, mitä kaikkea on tarjolla. Nu3 on ravintoaineiden asiantuntija, jonka tietotaito varmistaa parhaan tuotteen löytymisen.

   Tarjolla ei ole vain ravintoaineita, joita otetaan säännöllisesti joko kapseleina tai nestemäisessä muodossa. Luonnontuotteita on nimittäin myös saatavilla tuotteina, joita on helppo yhdistellä arkipäiväisessä ruuanlaitossa tai pikkunälkään.

   Syö & juo -tuotteet käsittävät leivänpäälliset, mehut, myslit & puurot, pähkinät, superfoodin, teen ja terveelliset herkut. Luonnontuotteet käsittävät aronian, hunajatuotteet, kuivatut hedelmät, kookoksen, marjat & hedelmät ja siemenet. Tietenkin saatavilla on myös lisätuotteita, jotka eivät kuulu näihin kategorioihin. Netissä ostettaessa on helppo vertailla tuotteita ja tutustua uusiin. Kokeilunhalukin kasvaa, kun nähdään, miten herkullisesti tuotteet on pantu näytille. Yleistiedot ja ainesosat sekä tuotetiedot ovat selkeästi luettavissa tuotteen alla. Kokemuksia tuotteista voidaan myös lukea ja vertailla eri tuotteiden suosion ja niille annettujen tähtien perusteella.

   Nu3 luontaistuotteiden superfood-kategoria muodostuu melkein kahdestasadasta tuotteesta, joista tunnetuimmat ovat varmastikin Nu3-Noni-mehu, Maca-jauhe ja Chia-siemenet. Nu3 luontaistuotteet netissä ovat eksoottisia ja tuotteita löytyy koko maailman kolkasta. Smoothieitakin on monta erilaista: Fine Fruits Acai, Leader Natural Foods Energy, Balance tai Detox. Govinda kuoritut hampunsiemenet on luomutuote, jota on saatavana myös tuplapakkauksena. Tämänkin tuotteen, kuten muidenkin kohdalla on selkeästi ilmoitettu netissä symboleilla tuotteen ominaisuuksista. On mahtavaa säästää aikaa, kun yhdellä silmäyksellä nähdään, sopiiko tuote itselle vai eikö. Symboleja on mm. ilman gelatiinia, gluteeniton, hiivaton, laktoositon, ilman sokerin korvikkeita, sokeriton, vegaani ja vain luonnollisia aineosia.

   Nu3 luontaistuotteet ovat valvottujen luomutilojen valmistamia. Luonnon aarteita ja herkullisia tuotteita on netissä loputtomiin. Ne löytyvät selkeiltä Nu3 luontaistuotteiden verkkosivuilta hakusanojen perusteella. Asiakkaat voivat käyttää perushaun tai laajennetun haun. Kannattaa rekisteröityä ja luoda oma käyttäjätili, jolla voidaan katsella vanhoja ja uusia tilauksia. Toivelistalle voidaan luetteloida kiinnostavat ja aina käytettävät tuotteet. Samalla on hyvä tilata uutiskirje elektronisena sähköpostiin, jotta uutuudet ja tarjoukset tulevat tutuiksi. Monille onkin kertynyt hyviä kokemuksia Nu3-verkkokaupasta.

   Kokemuksia? Lisää kommentti

   Mikä on Suomen pääkaupunki?


   Siirry alkuun