Luontaistuotteet.com


Internetapteekki

Internetapteekki

(5)
2.2 5 5 1
 • Toimitukset 2-4 arkipäivässä
 • Toimitukset 5,90 - 10,90€
 • ilmainen yli 60 € tilauksille (lääkkeet eivät kerrytä etua)
 • 14pv palautusoikeus
 • Maksutavat:Verkkopankit, luottokortit ja Collector laskutus

  Luontaistuotemerkkiä klikkaamalla näet Internetapteekki -tuotteet.


  ACKD
  Aco
  Eucerin
  FAST
  Favora
  Nicorette
  Ratiopharm
  Sebamed
  Vichy


  Internetapteekki.fi on Vaasan Kirkkoapteekin ylläpitämä apteekin verkkopalvelu. Verkkokaupan valikoimista löytyvät luontaistuotteet sekä kaikki tutut ja turvalliset apteekkituotteet, reseptivapaat lääkkeet mukaan luettuna.

  Internetapteekki.fi:n kaikilla tuotteilla on selkeä tuotekuvaus, ja niiden käyttötarkoitus kerrotaan tarkasti. Kuvauksessa kerrotaan myös kenelle tuote sopii ja millainen on suositeltava vuorokausiannos. Lisäksi luetellaan tarkasti tuotteen sisältämät ainesosat, vaikuttavat- ja muut aineet sekä maku. Verkkokaupan käytössä oleva rinnakkaisvertailumahdollisuus mahdollistaa helpon tuotteiden vertailun tuotekuvausten, valmistajan, värin ja hinnan mukaan.

  Asiakkaalla on mahdollisuus Vaasan Kirkkoapteekin aukioloaikana keskustella tuotteista luottamuksellisesti farmaseutin kanssa. Internetapteekki.fi:n sivujen kautta voi lähettää oman puhelinnumeronsa, ja vapaana oleva farmaseutti soittaa siihen mahdollisimman pian. Kaikkiin pyyntöihin pyritään vastaamaan parin tunnin kuluessa numeron lähettämisestä.

  Internetapteekki.fi:sta löytyy paljon sekä ulkoisesti että sisäisesti käytettäviä vitamiineja, hivenaineita, ravintolisiä ja rohdosvalmisteita. Esim. magnesiumvalmisteita löytyy valikoimasta tabletteina ja myös kipusuihkeina, joka imeytyy suoraan kudoksiin ja soluihin ihon läpi. Rohto- ja luontaistuotekauppojen tuotteiden yksittäisten valmisteiden vaikutus kohdistuu tiettyihin kipuihin ja vaivoihin, ja säännöllisesti käytettynä ne myös ennaltaehkäisevät ja lievittävät ikääntymisen tuomia sairauksia ja tuntemuksia.

  Verkkokaupan luontaiskauppatuotteissa on myös erityisesti naisille, miehille, urheilijoille ja erityisruokavaliota noudattaville omia vitamiini- ja rohdosvalmisteita. Hedelmällisessä iässä oleva nainen väsyy usein erilaisten kivennäisaineiden, etenkin raudan puutteen vuoksi, ja nuoret tytöt ja naiset tarvitsevat erityisen paljon tiettyjä vitamiineja. Vaihdevuodet tuovat mukanaan omia hormonitasapainon muuttumisesta aiheutuvia oireita. Internetapteekin naisille tarkoitetut tuotteet sisältävät useimmat vitamiinit ja kivennäisaineet, joita nainen tarvitsee voidakseen hyvin ympäri vuoden.

  Miesten suurempi keho lisää energiankulutusta ja aineenvaihduntaa. Internetapteekki.fi:n miehille tarkoitetut ravintolisät varmistavat miesten riittävän vitamiinien ja kivennäisaineiden saannin. Päinvastoin kuin naiset, miehet kärsivät harvoin raudan puutteesta, joten valmisteet eivät sisällä rautaa. Säännöllisesti käytetyt eturauhasvaivojen hoitoon tarkoitetut rohdosvalmisteet helpottavat ikääntyvän miehen päivätoimia ja tekevät yöt levollisiksi.

  Arki on kiireistä perheessä, jossa on teini-ikäisiä. Urheilu ja muut harrastukset aiheuttavat helposti epäsäännöllisiä ruoka-aikoja, ja arjen stressiä helpotetaan usein pikaruualla. Koko perheelle tarkoitetut valmisteet sisältävät oikean määrän vitamiineja ja mineraaleja koko perheelle, yhdessä purkissa.

  Kun urheilee ja liikkuu paljon, keho tarvitsee enemmän kivennäisaineita ja vitamiineja. Valitsemalla erityisesti urheilijoille tarkoitetut vitamiinit voi olla varma, että saa kaikki liikuntasuoritusten välillä tarvitsemasi vitamiinit ja kivennäisaineet. Ravintolisä auttaa täydentämään varastoja samaan tahtiin kuin ne kuluvat.

  Erikoisruokavaliota noudattavan tulee huolehtia siitä, että saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet pysyäkseen energisenä ja terveenä ympäri vuoden. Kasvissyöjä tarvitsee todennäköisesti vitamiinien ja kivennäisaineiden lisiä etenkin, jos meijerituotteet eivät kuulu ruokavalioon. Internetapteekki.fi:n keitto-, kiisseli- ja smoothie-pohjaiset ateriankorvikkeet ja välipalapatukat tukevat laihdutuksessa ja painohallinnassa, mutta tällöinkin kannattaa varmistaa, että päivän ravintoaineiden kokonaissaanti on tasapainoista, ja lisätä sopivia vitamiineja ja lisäravinteita tarpeen mukaan.

  Ihotyyppien moninaisuudesta johtuen jokaisella on omat suosikkituotteensa. Internetapteekki.fi:n valikoiman laadinnassa on pyritty monipuolisuuteen, ja asiantuntijoiden valitsemat tuotteet on valittu kiinnittäen erityistä huomiota valmisteiden tarkoituksenmukaisiin koostumuksiin sekä valmistajien ihonhoidon asiantuntemukseen. Internetapteekissa voi hakea ihonhoitotuotteita hinnan, tuotekategorian, omien oireiden tai tuotteen valmistajan mukaan.

  Internetapteekki.fi:n lemmikkieläinten ja maatalouseläinten lääkkeistä ja hoitotuotteista löytyy eläimille sopivia vitamiineja ja ravinteita, loiseläinten karkotukseen sopivia tuotteita sekä muita eläinten sairauksien tai loukkaantumisien hoitoon tarkoitettuja tuotteita. Valmisteista löytyy myös suihkeita ja kaulapantoja rauhoittamaan eläintä uusissa ja pelottavissa tilanteissa, kuten matkoilla ja rakettien ammunnan aikaan.

  Omilla verenpaine- ja verensokerimittareilla voi helposti ja vaivattomasti seurata omaa terveydentilaansa ilman aikaa vieviä lääkärikäyntejä. Internetapteekki.fi:n myymät mittarit ovat tarkkoja ja huomaamattomia, ja ne on helppo pitää mukana myös matkoilla.

  • Toimitusaika: noin 2 – 4 arkipäivää tilauksesta
  • Toimitustapa: Matkahuollon Lähellä-paketti (noutopaikaksi voi valita Matkahuollon lisäksi minkä tahansa Siwa, Valintatalo tai Euromarket -myymälän), Matkahuollon Jakopaketti (kotiinkuljetus)
  • Maksutavat: verkkopankki (Suomen Verkkomaksut Oy ), tavallisimmat luottokortit, laskutus (Collector Credit Ab)
  • Toimituskulut: Lähellä-paketti 5,90 euroa, Matkahuollon Jakopaketti 10,90 euroa
  • Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Lääkkeillä ja intiimituotteilla on palautusoikeus ainoastaan tuotevirhetapauksissa. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja avaamattomia, ja pakkausten tulee olla virheettömässä kunnossa
  • Tilaajan tulee olla EU-alueella asuva oikeustoimikelpoinen 18 vuotta täyttänyt henkilö.
  • Tilauksia toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen.

   

   

   

   

   
  Siirry alkuun