Sinunapteekki

Sinunapteekki

103.6
(10)
 • Toimitukset: 2-7 päivää
 • Ilmaiset toimitukset yli 89€ tilauksiin (norm. 3,90-9,90€)

  Luontaistuotemerkkiä klikkaamalla näet Sinunapteekki -tuotteet.
  Sinunapteekki.fi on vitamiinien, lisäravinteiden ja hyvinvointituotteiden verkkokauppa. Valikoimiin kuuluvat myös homeopaattiset lääkevalmisteet, terveyskirjat sekä luonnonmukaiset elintarvikkeet ja kodinhoitotuotteet. Sopivien tuotteiden löytymistä ja tilaamista laajasta tuotevalikoimasta helpottaa hakumahdollisuus oireiden mukaan.

   

  Terveellisillä elämäntavoilla ja tasapinoisella ruokavaliolla luodaan elimistölle hyvä vastustuskyky vilustumisia ja virustauteja vastaan. Vuodenaikojen vaihtelu, stressi ja muut ulkoiset tekijät saattavat kuitenkin aiheuttaa erityistä lisätarvetta vastustuskyvyn lisäämiseen. Vitamiini- ja hivenainevalmisteiden lisäksi Sinuapteekki.fi:stä löytyy paljon sisäisesti ja ulkoisesti käytettäviä yrttivalmisteita ehkäisemään ja helpottamaan vilustumisoireita. Esim. suomalaisten kansanparantajien käyttämä pikiöljy ehkäisee viruksia ja ulkoisesti käytettynä rauhoittaa nuhaista nenää. Sinunapteekki.fi:n valikoimista löytyy monta muutakin maailmalla tunnetuista perinteisistä luonnon raaka-aineista valmistettua rohtoainetta, joita ei tavallisissa luontaistuotekaupoissa ole saatavilla.

   

  Hampaiden ja suun hoitoon kiinnitetään nykyään aivan liian vähän huomiota. Virvoitusjuomat ja keinotekoiset valkaisuaineet kuluttavat hammaskiillettä, ja väärä hampaidenharjaustekniikka aiheuttaa ikenien vetäytymistä. Molemmat vaivat ovat pysyviä, eikä niitä voi enää korjata, joten hyvä ennaltaehkäisyhoito ja suojaus ovat tarpeen. Iän myötä myös kehon kyky muodostaa uusia suoluja heikkenee. Sinunapteekki.fi:n valikoimista löytyy suunalueen ja koko elimistön limakalvojen solujen toimintaa parantavia ja luustoa vahvistavia tuotteita. Erityisesti istumatyötätekevien, runsaasti kuntoilevien, laihduttajien ja tupakoivien on erityisen tärkeää vahvistaa luustoaan. Suun limakalvoja vahvistava hammastahna ja hammaskiillettä vahvistavat tuotteet jokapäiväisessä käytössä edistävät suun hyvinvointia hammaskiilteen säilymistä. Erityiset hammasmineraalit ja ksylitoli katkaisevat happohyökkäyksen syömisen jälkeen. Sinunapteekki.fi:n suunhoitotuotteista löytyy myös täysin luonnonmukaisia, homeopaattisten tuotteiden käytön yhteyteen sopivia hammastahnoja, jotka eivät sisällä piparminttua tai mentolia.

   

  Ihoa parantaviin Sinunapteekki.fi:n ravintolisävalikoimiin kuuluu monia tunnettuja ja luontaistuotekaupoista harvemmin löytyviä tuotteita. Ihonhoitotuotteista löytyy valmisteita, jotka on tarkoitettu erityisesti tietyille ihotyypeille ja myös neutraalin ph-koostumuksen sisältäviä, kaikille sopivia tuotteita. Sinuapteekki.fi myy myös ihon kollageenituotannon stimulointiin ja hoitoaineiden imeytymisen parantamiseen käytettävää mikroneulasinta, joka on tervetullut apu monissa ikääntyvän, veltostuneen, juonteikkaan ja ryppyisen tai arpeutuneen ihon hoidossa.

   

  Superfoodit ja luonnonmukaiset elintarvikkeet sopivat kaikille. Ne eivät sisällä keinotekoisia tai allergisoivia aineita, ja myös lapset voivat käyttää niitä turvallisesti. Luonnonaineista koostuvia kodin puhdistusaineita voi käyttää myös ruoan lähettyvillä, joten ne sopivat erinomaisesti keittiöön ja esimerkiksi jääkaapin puhdistamiseen. Luontaistuotekauppojen puhdistusaineet ovat lähes kokonaan antibakteerisia ja ympäristöystävällisiä, eivätkä ne sisällä haitallisia kemikaaleja.

   

  Kovaa harjoittelevat urheilijat tarvitsevat lisäravinteita voiman ja lihaskasvun lisäämiseen ja rankoista harjoituksista palautumiseen. Sinunapteekki.fi:n kotimaiset urheiluravinteet ja lihaksia hoivaavat muut tuotteet sisältävät kaikki tarvittavat ainesosat tavoitteellisen ja kuntoiluharjoittelun tukemiseen.

   

  Sinunapteekki.fi:stä löytyy turvallisia lisäravinteita ja luontaiskauppatuotteita myös pienille ja suurille kotieläimille. Täydennysravinteilla ja ravintolisillä parannetaan erityisesti kilpailevien eläinten verenkiertoa ja hengityselimistöä sekä ihon ja karvan laatua. Punkkipannat ja muut karkotesuojat lisäävät eläimen turvallisuutta ja rauhoittavat aineet helpottavat sopeutumista uusissa ja pelottavissa tilanteissa (esim. ilotulitukset ja matkat).

   

  Homeopatia on luonnonmukainen, yksilöllinen ja kokonaisvaltainen hoitomuoto. Homeopaattiset valmisteet ovat turvallisia ja peräsin luonnosta. Homeopatia perustuu kokemukseen siitä, että samankaltainen aine, joka aiheuttaa oireita, voi myös parantaa ne. Sinunapteekki.fi myy ensiapuun ja kotihoitoon tarkoitettuja homeopaattisia tuotteita, jotka soveltuvat kaikenikäisille, myös eläimille. Vaikka luontaistuotekaupoissa myytävät homeopaattiset lääkkeet ovatkin turvallisia ja niitä voidaan käyttää yhdessä lääkärin määräämien lääkkeiden kanssa, tulisi pitkäaikaisissa, kroonisissa vaivoissa aina konsultoida koulutettua homeopaatista lääkäriä ennen tuotteiden pitkäaikaista käyttöä.

   

  Luontaiskauppatuotteiden lisäksi Sinunapteekki.fi:n valikoimiin kuuluvat terveydestä, kasvilääkinnästä ja sairauksien hoidosta ja ehkäisystä kertovat kirjat. Kirjat ovat erinomaisia oppaita luonnonmukaisesta elämästä ja itsehoidosta kiinnostuneille.

   
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Elina4
  Edullisemmat tuotteet kuin monessa muussa nettikaupassa. Erittäin nopea toimitus. Tuotteet saapuivat jo seuraavana päivänä. Luottokauppa.
  Kirsikka5
  Olen erittäin tyytyväinen Sinunapteekin -tilaaja. Viimeksi tuotteet tulivat seuraavana päivänä tilauksesta! Tilasin aamulla ja tuotteet tulivat seuraavana päivänä tosiaan. Nopeaa toimintaa. Tarjoustuotteita on runsaasti tarjolla.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun