Luontaistuotteet.com
Fitnesstukku

Fitnesstukku

3.4 25 5 1
 • Laaja valikoima
 • Toimituskulut 0-1,9€ yli 49€ tilauksiin (norm. 6,9-7€)
 • Nopeat 1-3 päivän toimitukset
 • Kattavat maksutavat: luottokortit, verkkopankit, Klarna

  Fitnesstukku alennuskoodit

  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksissa

  Luontaistuotemerkkiä klikkaamalla näet Fitnesstukku -tuotteet.


  Allevo
  Chained Nutrition
  Elexir Pharma
  FINNMAX
  Leader
  New Nordic
  Nutrilett
  Pharma Nord
  Superfruit
  Vida
  Weleda


  Periaatteessa hyvään treeniin ei tarvita muuta kuin riittävä motivaatio ja hyvin nukuttu yö. Tavoitteelliseen harjoitteluun kannattaa kuitenkin valmistautua muutenkin. Fitnesstukusta löytyvät kaikenlaiseen harjoitteluun sopivat varusteet ja lisäravinteet, jotka takaavat edistymisen ja ehkäisevät loukkaantumisilta ja rasitusvammoilta.

  Hyvä urheiluvaate on sekä tyylikäs että toimiva. Lajiin sopivaan harjoitteluun suunnitellut, hyvin istuvat treenivaatteet poistavat kosteutta ja tukevat lihaksia harjoittelun aikana. Oikeanlainen pukeutuminen parantaa harjoittelun mielekkyyttä ja sitä kautta myös omaa treeniä. Hyvän urheiluvaatevalikoiman lisäksi Fitnesstukusta löytyy toimivia ja kestäviä treenikaseja. Lisälokerot kengille ja märille vaatteille säilyttää varusteet kunnossa ja helpottaa pakkaamista ja purkamista. Vaikka nykyään suositaankin funktionaalista ja omaa kehonpainoa hyväksikäyttävää harjoittelua, niin vaativassa painoharjoittelussa on syytä käyttää lisävarusteita tukemaan otteita ja keskivartaloa. Fitnesstukun raskaita nostoja tukevat rannetuet ja vetoremmit sekä anatomisesti selkää tukevat vyöt maksimoivat voimankäytön ja tekevät harjoittelusta turvallisen ja tehokkaan.

  Rankassa treenissä hikoillaan paljon, joten nesteytys on tärkeää. Vauhdikkaassa menossa juomapullon on oltava valmiina nopeaan tankkaukseen ilman turhia korkin avaus- ja sulkemisrituaaleja. Ennen treeniä otettavalle pre-workout-juomalle sekä treenin jälkeiseen palautumisjuomalle sopivat loistavasti Fitnesstukun kahden lokerikon sekoitusastiat, joissa voi kätevästi kuljettaa erikseen proteiinijauheet ja lisäravinteet. Vaikka nykyiset heraproteiinit liukenevatkin hyvin nesteisiin, on kuitenkin hyvä valita sekoitin, jossa on paakkuuntumista estävä irrotettava suodatin. Sykemittari on myös hyvä kaveri moneen treeniin. Se auttaa seuraamaan oman harjoituksen kulkua ryhmäliikuntatunnilla ja valvoo ajankulua esim. HIIT-treenissä. Sen avulla voi myös seurata kalori- ja rasvankulutusta dieetin aikana. Mukana kulkeva oma treenimusiikki antaa potkua harjoitukseen ja sulkee pois ulkopuoliset häiriötekijät. Fitnesstukun valikoimista löytyvät vedenpitävät suojakotelot ja kosteutta kestävät kuulokkeet pysyvät toimintakunnossa ja oikeilla paikoillaan vaativimmissakin olosuhteissa.

  Kamppailulajeissa otetaan kontaktia ja suojausvarusteet ovat välttämättömiä. Fitnesstukun kamppailulajivarusteista löytyy perushanskojen, käsisiteiden ja suojien lisäksi erikoishammassuojia ja iskuharjoitteluvälineitä.

  Aina ei ole mahdollisuutta salitreeneihin. Hyvillä apuvälineillä saa kuitenkin tehokkaan treenin toteutumaan kotona, matkalla tai vaikkapa lounastauolla työpaikalla. Fitnesstukun välinevalikoimista löytyy välineitä sekä raskaampaan kahvakuulatreeniin, että kevyempään omaa kehonpainoa hyödyntävään harjoitteluun ja kehonhuoltoon.

  Harjoittelun jälkeistä palautumista edistävät tuotteet auttavat kehoa vastaanottamaan ravinteet nopeasti ja helposti imeytyvässä muodossa. Fitnesstukun palautumistuotteet paitsi lisäävät suorituskykyä, myös tukevat voiman- ja lihaskasvua ehkäisemällä lihasväsymystä. Palautumista edistää tehokkaasti myös lihasten, sidekudoskalvojen ja triggeripisteiden hieronta sopivalla ergonomisella rullalla ennen ja jälkeen harjoitusten.

  Fitnesstukun lisäravinteista saa voimaa ja energiaa kaikenlaiseen harjoitteluun. Valikoimista löytyy myös allergikoille sopivia tuotteita sekä luonnonmukaisia, ilman keinotekoisia maku-, väri- tai muita lisäaineita sisältäviä lisäravinteita. Eritoten naisten harjoitteluun tarkoitetut lisäravinteet auttavat lisäämään lihasmassaa, edistämään rasvanpolttoa ja täydentämään ruokavaliota naisille tärkeillä ravintoaineilla.

  Raskas harjoittelu ja ikääntyminen tuntuvat kehossa. Fitnesstukusta löytyy terveystuotteita, joilla voidaan tehokkaasti ylläpitää nivelten ja lihaksien terveyttä sekä lievittää kipua ja arkuutta. Oikealla ravinnolla ja sitä tukevilla lisäravinteilla voidaan myös ennaltaehkäistä sydän- ja verisuonisairauksia ja hoitaa vatsa- ja suolisto-ongelmia.

  Vaikka nykyään suositellaankin yleisesti syömään puhdasta ja käsittelemätöntä aitoa ruokaa, voivat ateriankorvikkeet tiukan dieetin aikana olla lyhytaikaisesti paikallaan. Vähäkaloriset, mutta ravintorikkaat ateriankorvikkeet sopivat hyvin myös nyt niin suositun 5-2 -dieetin paastopäivien aterioiksi. Terveellisiä elämäntapoja suosivat ja allergikot löytävät Fitnesstukusta myös gluteiinittomia, laktoosittomia ja sokerittomia elintarvikkeita.

  Fitnesstukun tuotteet voi maksaa luottokortilla, suoraveloituksella, laskulla tai Klarna-tilillä. Toimitusaika on 3 - 5 päivää. Yli 75 euron tilauksien toimitus on ilmainen, muuten toimituskulut ovat 7 euroa. Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Fitnesstukku toimittaa tilauksia Suomeen, Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

  • Fitnesstukku on liikunta- ja terveystuotteiden verkkokauppa, joka tarjoaa korkealaatuisia treenivarusteita sekä suorituskykyä ja yleistä hyvinvointia tukevia lisäravinteita ammattiurheilijoille ja aktiiviharrastajille
  • Vaikka Fitnesstukun tuotevalikoima koostuu suurimmaksi osin voima-, kehonrakennus- ja kamppailulajeihin liittyvistä tarvikkeista ja lisäravinteista, löytyy valikoimista paljon tuotteita myös yleisen terveyden ylläpitoon ja edistämiseen

  Siirry alkuun