Luontaistuotteet.com

Karppauksella nopeasti kilot pois

Joku aika sitten sanan karppaus oli kaikkien huulilla ja todella monet tahtoivat karpata. Into on hieman laantunut viime aikoina ja harvempi enää täysin karppaa. Karppauksella saa kuitenkin nopeasti ylimääräiset kilot pois kun vertaa moneen muuhun painonpudotus keinoon. Karppaus ei kuitenkaan ole välttämättä hyvä asia jatkuvana elämäntapana, sillä silloin elimistöstä voi jäädä puuttumaan tärkeitä polttoaineita eli hiilihydraatteja. Karppaus on kuitenkin loistava ratkaisu väliaikaisratkaisuna ja keinona päästä alkuun painon pudotuksessa ja saada kiloja pois pysyvästi. Karppauksen ideana on jättää pois ruokavaliosta ylimääräiset hiilihydraatit eli valkoisen viljan ja sokerit. Näiden tilalla syödään paljon kasviksia ja proteiinia. 

Karppaustuotteet karppaajan tukena

Karppaaja, eli vähähiilihydraattisen ruokavalion harrastaja, kiinnittää huomiota myös hiilihydraattien laatuun. Hiilihydraattien halutaan olevan laadukkaita ja hitaasti verensokeria kohottavia sekä paljon ravintoaineita sisältäviä. Karppaaja voi käyttää hyödykseen erilaisia luontaistuotteita kuten karppisokeria, heraprotiinia, jauhettua psylliumia, kookosjauhoa, hiilihydraattisiepparia ja paljon muita.Karppisokeri valmistetaan tavallisesta rypälesokerista, jota on esimerkiksi viinirypäleissä ja meloneissa. Karppisokeri on täysin kaloritonta kuten monet keinomakeuttajat, mutta erona on karppisokerin luontaisuus. Se on luontaistuote.

Karppaajat suosivat leipoessaan erilaisia vähähiilarisia leivontaseoksia kuten Adams vähähiilihydraattinen leivontajauho. Se maistuu lähes samalle kuin vaalea leipä leivottaessa, mutta siinä on huomattavasti vähemmän hiilihydraatteja. Edellä mainittu jauhoseos sisältää  mantelijauhoja, vehnägluteenia, pellavansiementä, auringonkukan siementä sekä suolaa. Seos on helppo käyttää, sillä siinä on mukana myös kuivahiiva pussi, jonka vuoksi taikinan tekemiseen menee huikeat 3 minuuttia! 

Yksi suosittu jauho on kookosjauho esimerkiksi CocoVi luomu kookosjauho. Siinä on vähän hiilihydraatteja, joten se soveltuu hyvin karppaajan ruokaan. Lisäksi siinä on runsaasti ravinteita ja kuituja ja jopa 38% ravintokuitua. Kookosjauhoja voi käyttää leivontaan, pirtelöihin, puuron ja mihin ikinä keksiikään. Kookosjauho on täysin gluteenitonta.

Hiilihydraattisieppari, lahja painonpudottajalle

Figurel Low Carb hiilihydraattisieppari auttaa painonpudottajaa todella paljon, sillä se estää hiilihydraattien imeytymistä elimistössä sekä vähentää kalorimääriä. Tämä tuote on saatavana tablettina ja sitä otetaan 1-3 tablettia ennen hiilihydraattia sisältävää ateriaa 1-2 kertaa päivässä. 

Siirry alkuun