Luontaistuotteet.com

Juo itsesi terveeksi

 

Tee haastaa kahvin

Teen suosio on Suomessa ollut kovassa nousussa viime vuosien aikana. Erilaisten teelaatujen, varsinkin vihreän, valkoisen ja rooibos -teen hyvät vaikutukset nousevat esille erilaisissa tutkimuksissa vähän väliä. Tällä hetkellä todella suosittuja juomia ovat erilaiset yrttiteet, joista esimerkiksi Frantsilan rentouttava minttumelodia-tee rentouttaa ja rauhoittaa sekä stimuloi ruoansulatusta. Teiden joukkoon lisätään nykyään monenlaisia ruoansulatusta nopeuttavia mausteita ja ravinteikkaita uutteita. Supersuosittuja teemerkkejä ovat esimerkiksi Clipper, Puhdistamo tai YogiTea. Esimerkiksi Clipperin rakastettu tuote on puhdistava ja kiinteyttävä Detox-tee, joka tukee, kuten muutkin yrityksen tuotteet, reilua kauppaa ja luomutuotantoa.

 

Huippusuosittu uutuus on matcha-tee, joka on japanilainen, hienoksi jauhettu teelaatu. Matchassa on runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat suojaamaan kudosvaurioilta, tulehduksilta ja ikääntymisen merkeiltä. Se voi myös nopeuttaa aineenvaihduntaa ja parantaa verensokeritasoja. Sillä voi hyvin korvata kahvin, sillä vaikka siinä on jonkin verran kofeiinia, siitä ei saa samanlaisia sivuoireita kuin kahvista.

Trendikkäät terveysjuomat

Juomat ovat kätevä vaihtoehto pillereille ja kapseleille, sillä nesteenä monet ravinteet ovat helposti imeytyvässä muodossa. Esimerkiksi nokkosesta saatavat lukuisat ravinteet saa kätevästi vaikka Puhdiston Luomu Nokkosuutteesta. Myös esimerkiksi Aloe Vera on supersuosittu uute, joka on luonnonmukainen ja todella ravinteikas. Maailmalla suosittuja ovat myös kaktus- ja kookosvesi sekä meille suomalaisille varsin tuttu koivunmahlajuoma, jolla väitetään olevan lukemattomia terveysvaikutuksia.

Kaakao on varsinainen antioksidanttipommi

Raakakaakaojauhe on valloittanut monen suomalaisen sydämen: se on herkullinen, helppo lisätä vaikka smoothieen, puuroon tai jogurttiin sekä superterveellinen. Raakakaakaojauhe valmistetaan niin, että kaakaon ravinnepitoisuus säilyy erittäin korkeana. Se sisältää peräti 1200 aktiivista ainesosaa ja käsittämättömät 10 % kaakaon painosta on antioksidantteja! Lisäksi se sisältää paljon muita ravinteita, kuten magnesiumia sekä kuitua ja monia vitamiineja. Raakakaakaota onkin kutsuttu ”Jumalten ruoaksi” - eikä turhaan, sillä se todella stimuloi hyvää oloa tuottavien hormonien toimintaa.

Hedelmä- ja vihannesmehujen suosio kasvaa

Mehut ovat kirmanneet supersuosittujen smoothieiden rinnalle. Mehukoneella saa kätevästi puristettua hedelmistä ja vihanneksista puhtaan mehun, mutta mehuja saa myös valmiina kaupasta. Mehuista vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet, antioksidantit yms. saa nopeasti ja kätevästi sekä hyvin imeytyvässä muodossa.

Siirry alkuun