Luontaistuotteet.com

Intiimituotteet netistä

Luontaistuotekaupoista ja nettiapteekeista voi tilata suoraan kotiin niin kondomit, kuukupit, liukuvoiteet, erektionparantajat sekä muut seksuaalista halukkuutta lisäävät ilman reseptiä myytävät luontaistuotteet. Myös erilaiset raskaustestit ja genitaalialueen ongelmiin, kuten hiivaan, kuivuuteen ja peräpukamiin auttavat puikot ja voiteet voi tilata kätevästi netissä.

Netissä on helppo valita esimerkiksi itselle mieluisat kondomit rauhassa ja suuresta valikoimasta. Esimerkiksi Hyvinvoinnin tavaratalosta löytyy myös lateksittomia vaihtoehtoja. Liukuvoiteita on myös Luontaistuotekaupat.com sivuston vertailussa kymmeniä, silä täältä löytyvät sekä apteekkien että luontaistuotekauppojen luonnonmukaiset voiteet ja öljyt. Useista kaupoista voit tilata tuotteet myös huomaamattomasti, käyttäen esimerkiksi Postin Smartpost -palvelua.

Seksielämän virkistäjät

Seksielämää voi virkistää ja halukkuutta lisätä liukuvoiteiden lisäksi myös muilla tuotteilla. Luontaistuotekauppojen valikoimissa on pitkä rivi erilaisia ravintolisiä, joilla seksuaalista vireyttä voi parantaa. Tunnetuin luonnollinen valmiste lienee kotimainen miehille tarkoitettu Via Naturalen Panox-valmiste, joka sisältää muun muassa L-arginiinia ja sinkkiä. Tohtori Tolosen Superman taas on tarkoitettu sekä miesten että naisten halujen herättämiseen. Sen sisältämät muira puama, guaraná, arginiini, sinkki ja seleeni tehostavat synergisesti toistensa vaikutusta. Superman lisää myös naisten seksuaalisia haluja ja parantaa muutoinkin naisen seksielämän laatua.

Naisille löytyy lisäksi muita esimerkiksi juuri guaranaa sisältäviä ravintolisiä, löytyy myös kurpitsansiemenuutetta sekä mehiläiskuningatargeeliä sisältäviä vitalisoivia luontaistuotteita. Mikäli ongelmia seksuaalisessa halukkuudessa on esimerkiksi raskauden tai imetyksen aikana, täysin luonnollisia ravintolisiä voi kokeilla haluja herättämään.

Kuukautiskupit

Kuukautiskupit ovat ekologinen, kestävä ja taloudellinen ratkaisu vaihtoehdoksi ympäristöä tampooneille. Monien käyttökokemus kuukautiskupista on erittäin positiivinen, sillä runsaiden vuotojenkin kanssa kuukautiskuppi toimii paljon paremmin kuin tamponit. Kuukautiskuppi on jostavaa lääketieteellistä silikonia, joka kestää käytössä jopa 15 vuotta.

Kuukautiskuppi on helppo käyttää, sillä se huuhdellaan vedellä ja saippualla kahdesta neljään kertaan päivässä, enintään 12 tunnin välein. Kuukautiskuppia voi käyttää myös yöllä.

 

Siirry alkuun