Luontaistuotteet.com

Hyaluronihapon avulla ikuisesti nuori?

Hyaluronihappoa ei turhaan kutsuta ikuisen nuoruuden avaimeksi, sillä sitä erittyy erityisen paljon nuorilla ihmisillä ja sen tuotanto hidastuu huomattavasti ihmisen vanhetessa. Hyaluronihappo on siis luonnollinen polysakkaridi eli pitkäketjuinen sokeri, jota valmistuu itsestään ihmisen iholla. Hyaluroni sitoo vettä itseensä erittäin hyvin ja se kuljettaa ravinteita sellaisiin paikkoihin, joissa ei ole verisuonia kuten limakalvoille, side- ja hermokudoksiin sekä ihoon. Osa hyaluronihaposta hajoaa päivittäin ja se uusiutuu. Tätä ainetta saa eläinkunnan ruuista. Hyaluronihappo on koettu olevan hyötyä monenlaiseen käyttöön. Sen avulla iho pysyy kimmoisana, pehmeänä ja nuorena. Sitä lisätäänkin useisiin ihon hoito voiteisiin.

Hyaluronihaposta apua vaivoihin

Voiteluaine nivelissä ja muissa kudoksissa on juurikin hyaluonihappoa. Se auttaa kudosvaurioiden reagoimiseen. Sitä käytetään pistoksina ja suun kautta hoitona nivelvaivoihin ja sairauksiin. Lisäksi siitä on apua haavaumien ja palovammojen hoitoon sekä ihon hoitoon. Hyaluronihappoinjektioita käytetään ihon kosmeettisiin korjauksiin täyteaineena. Sillä tuodaan ihoon lisää kimmoisuutta ja häivytetään siten epätasaisuuksia ja ryppyjä. 

Hyaluronihappoa käytetään myös lisäravintona. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi HYALURONIC ACID sekä nu3 Hyaluronihappo -kapselit. Niillä voi halutessaan taistella ikääntymistä vastaan tai auttaa nivelkivuissa. Tutkitusti tämä kyseinen aine onkin auttanut hyvin injektiona polven nivelrikon aiheuttaman liikekivun hoitona. Edellä mainitun vuoksi se lisää toimintakykyä nivelrikko kuntoutujilla.

 

Siirry alkuun