Luontaistuotteet.com
Carduus Marianus, dcg
23,00€
Crataegus Oxyacantha, dcg
23,00€
China Succirubra, dcg
23,00€
Rhus Toxicodendron, D30, dcg
23,00€
Hydrastis Canadensis, dcg
23,00€
Colocynthis, dcg
23,00€
Valitse kategoria
Hinta
Poista kaikki suodattimet

Homeopaattiset yksittäisvalmisteet

24 tuotetta 1 kaupasta

Homeopaattiset yksittäisvalmisteet ovat niitä "oikeita" homeopaattisia

Homeopaattisten yksittäisvalmisteiden nimiviidakko on erittäin sekava. Siitä ei ota ummikko millään selvää, varsinkaan, kun valmisteiden oireenkuvaa ei selitetä. Ne ovat kuitenkin ainoita oikeita homeopaattisia lääkkeitä, joiden pitäisi tehota siten kuin ne on alun perin suunniteltu tehoavan, eli mahdollisimman suoraan juuri potilaan omaa oirekuvaa hoitaen.

Homeopatian keksi saksalainen lääkäri Samuel Hahnemann 1790-luvulla, kun hän kokeili malarialääkkeenä käytettyä kiinanpuun kuorta muuten vaan, ilman sairautta. Sinänsä ihan normaalista lääkekasvista tuli lääkärille hyvin voimakkaat oireet. Tämän kokeen myötä hän keksi, että sama aine, joka aiheuttaa terveessä ihmisessä oireita, voi myös parantaa ne sairaassa ihmisessä. Samalla tavalla toimivat myös esimerkiksi rokotteet.

Homeopaattiset tuotteet laimennettuja lääkkeitä

Homeopatia perustuu juuri Hahnemannin ajatukseen siitä, että aine joka aiheuttaa terveessä ihmisessä tiettyjä oireita, hoitaa näitä samoja oireita sairaassa ihmisessä. Hahnemannilla oli kuitenkin yksi ongelma teoriassa: kuinka hoitaa lääkeaineella sairaita, sillä monista aineista tuli voimakkaita sivuoireita. Kokeilemalla kuuluisa lääkäri päätyi lopulta siihen, että laimentamalla lääkeaineita (homeopatiassa käytetään sekä yleisiä lääkeaineita, luonnonyrttejä, kivennäisaineita jne) jopa sadasosiin, niin että alkuperäisistä aineista ei ole oikeastaan enää mitään jäljellä, saadaan sivuvaikutukset pois. Laimennokseen jää kuitenkin muistiin alkuperäisen lääkeaineen vaikutus, joka aktivoituu ravistelemalla. Näin syntyi homeopatia.

Homeopatia = samankaltainen

Homeopatian ideana on, että jokaiselle potilaalle etsitään juuri tämän oireenkuvan kaltainen lääke. Homeopaattiset yksittäisvalmisteet on luetteloitu niiden terveellä ihmisellä aiheuttamien oireiden perusteella. Näistä lääkeaineista taitava homeopaatti löytää tuotteet, joka vastaa mahdollisimman tarkasti potilaan oireenkuvaa.

Tältä sivustolta ohjataan ostamaan homeopaattisia tuotteita Hyvinvoinnin tavaratalosta. Mikäli olet aiemmin käyttänyt tiettyä homeopaattista valmistetta, se on tehonnut ja lääke on loppunut, tiedät mitä hakea ja voit tilata sen suoraan tästä. Muussa tapauksessa sinun on mahdoton löytää listalta itse sinulle sopivaa lääkettä. Käänny ammattitaitoisen homeopaatin puoleen tai kysy neuvoa Hyvinvoinnin tavaratalon omalta homeopaatilta, jonka yhteystiedot löytyvät kyseisen verkkokaupan sivuilta.

Mikäli et juuri saa apua homeopaatilta, voit kokeilla jotakin yleisistä yhdistelmävalmisteista. Nämä voivat hyvällä tuurilla tehota juuri sinun oireisiisi. Älä käytä yhdistelmävalmisteita raskaana ollessasi.

Siirry alkuun