Luontaistuotteet.com
Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Homeopaattiset voiteet

3 tuotetta 1 kaupasta

Homeopaattiset voiteet ihottumaan ja muihin oireisiin

Homeopaattisista tuotteista on saatavilla myös ulkoisesti siveltäviä voiteita, joilla voi kohdennetusti yrittää hoitaa oiretta. Ammattihomeopaatit eivät kuitenkaan ole vakuuttuneita homeopaattisista voiteista, vaan suosittelevat mieluummin homeopaattisten yksittäisvalmisteiden käyttöä.

Homeopaattisilla voiteilla voi kuitenkin koittaa lievittää tiettyjä vaivoja suoraan iholta. Käyttäjän tulee kuitenkin tietää, mihin vaivoihin mikäkin aine vaikuttaa.

Bioterapeuttista arnicavoidetta lihasten palautumiseen

Homeopaattisia voiteita on valmistettu tietyistä yleisimmistä homeopaattisista lääkeaineista. Esimerkiksi arnica on erittäin suosittu homeopaattinen lääkeaine. Sitä sisältävää bioterabeuttista voidetta voidaan käyttää lihaksiin urheilusuorituksen jälkeistä palautumista nopeuttamaan. Arnica-voide ehkäisee tehokkaasti mustelmia, kun sitä sivellään kolhun saaneeseen kohtaan heti tapauksen jälkeen. Arnicaa voidaan käyttää myös pieniin ruhjeisiin ja haavoihin sekä hyönteisten pistoihin.

Hamamelis-voidetta taas käytetään peräpukamien hoitoon. Zeel-voidetta käytetään kipeiden ja jäykkien nivelten hoitoon suoraan paikallisesti, Traumeel-voidetta jäykille ja kipeille lihaksille. Näitä voiteita ei saa laittaa haavaumiin tai ihottumakohtiin.

Ihonhoitoon tarkoitetut bioterapeuttiset tuotteet

Bioterapeuttiset voiteet ovat täysin turvallisia käyttää pidemmänkin aikaa. Niillä ei ole sivuvaikutuksia eikä yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa.

FideSan voide on tarkoitettu ärtyneen ja kutisevan ihon hoitoon. Calendula-voide on tarkoitettu kuivalle, halkeilevalle ja ärtyneelle iholle sekä pieniin haavoihin, lieviin palovammoihin ja lieviin paleltumiin.

 
Siirry alkuun